Jump to content

Eden

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Eden

 • Rank
  Rookie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contra!! Personal, nu te am vazut aproape deloc pe server, poate nu ne intersectam noi, si cu orele esti la limita.
 2. Nick: hazard. go.pubzone.ro Vârsta: 17 ani. Cat timp iti poti petrece zilnic pe server ?: 4-5 ore. Experienta Admin: Am destula experienta, am fost admin pe foarte multe servere. De ce doreşti admin ?: Deoarece imi place server-ul si sunt foarte de activ pe el. Ai citit regulamentul?: pubzonegosv12 Steam ID: STEAM_1:0:467292679 Orele jucate ( folosiți !ore în joc și postați un screenshot aici) : https://imgur.com/a/OcIjRGp
 3. Ideea este ca, contul vechi de steam, de altfel cum am spus mai sus, a fost furat, si clar de negasit, nu mai zic ca am facut zeci de tickete la steam, si le am facut degeaba, ss nu am, probabil ca aveam facute pe acel cont, in rest nu mi salvez ss-uri din jocuri. Ideea este ca, daca consideri ca am wallhack, discutia nu mai are rost. Iti doresc o seara placuta in continuare.
 4. Nu am 'game sense', dar nu merg cu ţinta în pământ, şi nu trag în timp ce merg, lv 2 pe steam, da este cont nou, nu am profilul privat, grupurile şi prietenii ( 40 de altfel ) mi se par chestii irelevante, nu doresc mulţi prieteni. Da, am fost la viaţa mea LEM, am în jur de 4000 ore pe cs, dintre care 3000 sunt făcute pe surf ( da, eram jucător foarte bun de surf, top 30 România, pe ksf şi pe serverele româneşti, gen evict, nume ' koz ' ), în momentul de faţă, da este main-ul meu, nu am ce dovadă să arăt, cum am mai spus, de când mi-a fost spart contul de un rus ( ştiu că nu credeţi pentru că, privind obiectiv/din exterior, e mai plauzibil să nu crezi ) m-am lăsat de cs, şi m-am apucat recent. Oricum votul tău este cam irelevant, având în vedere că 60% din admini mi-au oferit contra, dar totuşi îţi mulţumesc pentru părere şi pentru timpul pierdut pentru a da replay.
 5. Da, fac şi cerere admin, deoarece am fost foarte activ şi mi-a plăcut server-ul, de ce să nu fac?
 6. E clar că o să rămân cu ban-ul, adminii deja şi-au arătat voturile, mulţumesc oricum.
 7. Nu se aude doar 1, sunet 'bruiat' de la voice-ul meu. Pentru că s-a pus în cur şi a tras dinainte să dau eu shot-ul.
 8. 1. Se auziseră deja că o să intre connector, am tras să văd dacă nimeresc, + că avea auto, gen rămânea să facă spam. 2. Doar ce se bătuse cu al meu, şi îl lăsase low + că nu mai avea gloanţe al meu şi am făcut rush, se vede şi pe minimapă. Eu mi-am zis şi opiniile, am vrut să discut şi fazele, majoritatea staff-ului m-a găsit ca şi codat. Numai baftă să aveţi.
 9. Păi dacă nu sunt jucător de overpass, ar trebui să citeşti reply-urile înainte de a face altele, cum am spus în penultimul replay, numai sănătate să aveţi.
 10. De ce înţelegi mereu greşit, mă refeream că sunt slab ca joc, ca gameplay, şi da, fac spray ca un noob. LEM nu mai este un rank ridicat ca înainte.
×
×
 • Create New...