Jump to content

WANNA

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WANNA last won the day on April 5 2019

WANNA had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About WANNA

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. oldieeeeeeeeeeeeeeeeeeee but goldie
 2. Setmasterul din pacate, nu mai este demult ce a fost. Baga jucători câteva zile la început, iar apoi mort pe tot parcursul lunii. Si oricum, grija mare cu boosturile. Gametrackerul continua încă sa dea foarte multe derank-uri la servere.
 3. Numele tau real: I. Nick: WANNA Varsta ta: 26 Cu ce te ocupi?: momentan, cu nimic Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: poze De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: de pe la 8,9 ani cand ma jucam pe miniclip :)) desi, fata de generatia de azi obisnuiam mai mult sa pierd vremea prin fata blocului. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: nu ma uit, sorry. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: CS1.6 forever, dar si seria GTA. ( cred ca am jucat mai toate jocurile de baieti de la half life pana la nfs , max payne, red alert, dota, exclus fifa - too much for me ) De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: cu cs-ul am inceput acum 12 ani, dar pe forumuri de prin 2011 cred.. ce nu imi place .. multe si marunte, fara prea multa investitie. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Multi analfabeti. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Am trecut fugitiv prin ea, e interesanta. De unde ai aflat de noi?: de la my friend, offline ! Alte precizari?: Multa bafta cu tot ce va propuneti legat de comunitate !
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.