Jump to content

f0rzaimer

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  30 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About f0rzaimer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Descriere: Addons Biohazard 3.2 cu mici modificari, cu clase pentru zombi si extra iteme pentru oameni, addon-ul este pentru windows Conţinutul acestuia: AmxModX Autor: A k c 3 n 7 / 3.2 Pluginuri: bio_witch_zombie.amxx - clasa zm bio_boomer_zombie.amxx - clasa zm bio_smoker_zombie.amxx - clasa zm bio_zombie_stamper.amxx - clasa zm bio_zombie_sting_finger.amxx - clasa zm bio32_sub_blood_color.amxx - culoare sange pentru zombi bio_lasermine.amxx - lasere ;bio32_semiclip.amxx - antiblock bio32_nvg_new.amxx - vedere nocturna nou bio_painsounds2_lite1.amxx - sunete pentru zombi bio_grenade_frost.amxx - frost nade ca in zombie plague bio32_smokeflare.amxx - grenada smoke face lumina bio_ambience.amxx - sunete la inceput de runda bio_parachute.amxx - parasuta pentru oameni multijump.amxx - saritura dubla pentru zombi si oameni GHW_Weapon_Replacement.amxx- inlocuieste modelele implicite cu altele noi bio_shop.amxx - magazin cu extra iteme pentru oameni si zombi wpn_minigun.amxx - arma minigun pentru oameni wpn_cartblue.amxx - arma cartblue pentru oameni wpn_goldenak47.amxx - arma ak47 de aur pentru oameni wpn_watergun.amxx - pistol cu apa pentru oameni Link de download: http://www.girlshare.ro/3489581388.7 Imagini (obţional): Nu am.Daca mai este postat si eu nu l-am vazut,dati cos.
 2. Prenume: Ionut Nick: f0rzaimer Varsta ta: 17 in noiembrie fac 18 Cu ce te ocupi?: Elev momentan Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Pai in timpul liber nu fac prea multe,merg la fotbal,ies pe afara,uneori la pescuit ca este vremea,dar in general lucrez la servere de metin2 :)) De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Activez in "lumea" gaming ului de prin 2010 cam asa.Cel mai mult imi place ca gasesc persoane cu care sa fac caterinca,sau chiar sa legam o prietenie si in viata reala nu doar cea virtuala. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu prea ma uit la stream-uri. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Din 2010 pana prin 2014 am jucat cs 1.6 dupa care m-am lasa de cs si m-am apucat de mirificul joc metin2.Cele mai frumoase jocuri dupa parerea mea sunt cele shooter. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Activez pe forumuri de foarta multa vreme. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Gaming-ul din ziua de azi a evoluat foarte mult,dar parca tot la jocurile si comunitatile mai vechi m-as intoare :)) Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Comunitatea arata super,nu as schimba nimic pentru moment. De unde ai aflat de noi?: Facebook. Alte precizari: Sper sa ne intelegem :))
 3. DNS Dorit: HELL.PUBZONE.RO IP Server: 93.114.82.224:27015 Plaforuma Joc: CS 1.6 Mod: clasic Sloturi: 32 Firma hosting: TEHNICHOST Link/Banner GameTraker ex: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.224:27015/ Mentiuni: Nu a mai fost in nicio comunitate,acum cateva ore l-am luat.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...