Jump to content

Twix !

Project Managers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  29 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About Twix !

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, m-am gandit sa-mi deschid si eu un portofoliu pentru ca n-am mai facut asta de ani buni ^^. Tin sa mentionez ca pentru lucrarile de mai jos nu mai detin PSD-urile, lucrarile sunt vechi si nu am reusit sa pastrez PSD-urie. Pe acestea le am salvate pe un site de image hosting, unele mai vechi ca altele. Totusi, vor urma si lucrari recente
 2. Un server Counter-Strike 1.6 Zombie Infection este un server hardcore, pe acesta nu o sa gasesti lasermines, nu o sa gasesti diferite clase de zombies, nu o sa gasesti gloante infinite, nu o sa gasesti double jump (2 sarituri), nu o sa gasesti diferite meniuri cu diferite abilitati/resurse pe care sa le folosesti. Pe un server Zombie Infection esti doar tu si cu arma ta, plus o hoarda de zombies care este gata sa te faca terci. Mai jos am sa va prezint cateva sfaturi pe care le puteti folosi pentru a sta cat mai mult in viata sau chiar toata runda. 1. Fugi imediat ce incepe runda, cel putin un jucator este infectat cand incepe runda, iar el poate ca este deja in spatele tau. 2. Stai cu cel putin un membru al echipei tale. Tine minte, este vorba despre supravietuire, nu competitie! 3. Echipeaza-te cu arme bune, un zombie nu moare repede si se poate regenera. 4. Incearca sa ajungi intr-un loc cat mai sus. Vei avea nevoie de suportul colegilor tai de echipa, formand o scara umana. Acest lucru ar trebui sa-ti aduca mai mult timp pentru a sta in viata. Totusi, zombies inca pot ajunge la tine daca vor face acelasi lucru! 5. Majoritatea hartilor sunt destul de intunecate, este necesar sa ai o sursa de lumina (lanterna sau grenada de lumina) 6. Reincarcarea este cruciala, mai ales daca zona in care te afli este plina de zombies. Mereu sa ai armele full si nu trage in locuri aiurea! 7. Flash bang-urile, pot temporar sa orbeasca zombies. 8. Sa nu te opresti niciodata din fugit, doar daca ajungi intr-un loc care-ti garanteaza siguranta! 9. Uneori, poti sacrifica un membru al echipei pentru a ademeni zombies intr-un loc anume. E crud, dar o faci pentru echipa! 10. Daca esti pe o harta cunoscuta tie, foloseste-ti cunostintele despre ea in avantajul tau. Informatii suplimentare: Daca server-ul pe care joci dispune de "Freeze Grenade", pastreaz-o! Grenada de acest tip poate, temporar, sa incetineasca zombies din a se misca. Sau daca aceasta explodeaza chiar in ei, ii poate opri complet din a se misca pentru o anumita perioada de timp. Desi sunt necesare, uneori, lanterna si grenada de lumina iti pot da de gol pozitia. Asa ca ai grija cum le folosesti! Incearca sa nu faci prea multe sacrificii din membrii echipei tale, acest lucru poate cauza dispute neplacute. Primul zombie are HP-ul (viata) mai mare decat restul.
 3. Salutare, bun venit !
 4. Si HZONE este o firma foarte buna, mereu am avut servicii de la ei. Se misca repede, preturi ok, gazduire buna.
 5. Arata bine rank-urile, dar prea late din punctul meu de vedere. Vreau sa mai vad totusi
 6. Fiecare reclamatie trebuie efectuata dupa modelul urmator. Va rugam ca reclamatia dvs. sa nu contina injuraturi/cuvinte obscene. Va rugam sa ne furnizati cat mai multe detalii, pentru a putea lua o decizie rapida si corecta. Fiecare reclamatie trebuie insotita, obligatoriu, de o dovada. "Nickname-ul adminului/playerului reclamat:" (Va rugam sa specificati daca respectivul detine admin sau nu) "Martori:" (Va rugam sa specificati daca exista martori, mentionati nick-ul lor si daca pot face parte din rezolvarea reclamatiei) [Formular] Reclamatie Admin/Player: Nick: Nickname-ul adminului/playerului reclamat: Harta/Data/Ora: Motivul reclamatiei: Martori: Dovada: Alte detalii:
 7. Fiecare admin de pe acest server are obligatia de a avea o lista cu ban-urile date pe server. Lista de banuri trebuie sa fie dupa modelul urmator. Nick: Nick-ul jucatorului in cauza: Comanda folosita: Motiv: Harta/Data/Ora: Dovada: Alte detalii: Fiecare lista de ban-uri trebuie insotita, obligatoriu de o dovada, in caz contrar adminul in cauza o sa fie sanctionat !
×
×
 • Create New...