Jump to content

Todica1995

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Todica1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick; To.Dick Steam: Nu Admin care a banat: Kenvelo Pe scurt: am fost pus spec pentru a face un wg. l am dat. totul a fost ok, mi s a spus sa intru inapoi la joc. reintru. dupa 10 minute mi se fac 4 poze , Kenvelo spunandu-mi ca am 3 minute cronometrate sa i le dau, cand vreau sa ii raspuns, aveam gag. trece gagul , trimit pozele https://imgur.com/a/DTN1WI4 imi spune ca ce cod folosesc si ca oricum o sa imi dea ban. Desi i am dat wg+ss din care a reiesit evident ca nu am hackuri, probabil din neimpliniri personale si frustrari si a varsat nervii pe mine, banandu ma. Rog sa primesc unban, pe aceasta cale as ruga si o mai mare atentie atunci cand impartit unor tzanci de grupa mica admine , unii nu inteleg ca exista si alti playeri care pot fi mai buni ca ei, si ii baneaza.
 2. nume: To.Dick ip: Motiv : nu am dat pozele dupa o cearta cu unul dintre admini, le am postat pe forum.
 3. Am primit ban in mod nejustificat. nu stiu ce masuri s au luat impotriva celui care mi a dat si slay si ban si limbaj abuziv , dar eu am postat pozele din consola si pozele pe care mi le a facut adminu . As dori unban . Si, daca se poate, si un raspuns la reclamatie , ca sa stim daca au rost reclamatiile sau nu. Observ ca au mai fost facute si la alti admini reclamatie, dar nu cred ca s-a luat vreo masura. Daca e degeaba, stergeti sectiunea cu reclamatiile din respect si din bun simt.
 4. Vorbeste cu Kobra , un biban. Detinatorii de pe comunitatile enumerate mai sus. Ia vezi, chiar sunt admin pe acele servere sau nu? oricum nu are relevanta, dar iti dai cu parerea la toate. Acele servere au si anticheat, dar deh, poate am un cheat care trece si peste protectie si i am pacalit
 5. Prietene, vezi, aici gresesti . in maniera in care vorbesti, in zeflemea. Pozele ti le am dat imediat pe forum , nu meriti sa te asculte nimeni , ba mai mult , dupa ce ma iei in slapuri date abuziv , iti zic ca iti fac reclamatie, imi ceri wg si poze. Eu ce ar fi trebuit sa iti zic, da sa traiti? traiesti intr un univers diferit. Revino la realitate !!!
 6. Sunt admin pe majoritatea serverelor area games si playarena. E pacat de server, cu asa admini in cel mai scurt timp se va duce de rapa. Unii nu au educatia necesara nici pentru a iesi pe strada, apai sa administreze un server.
 7. Nu dau pozele la un frustrat. I am zis ca le postez pe forum.
 8. de_dust2x20006.bmpde_dust2x20007.bmpde_dust2x20004.bmp
 9. `Cred ca regulamentul trebuie stiut in primul rand de admini, nu de jucatori, ca de asta esti admin, ca sa respecti regulamentul. Imediat cum am intrat inapoi in joc dupa reclamatie, imi ceri wg si poze . Pe ce motiv? ca aveam 20 de secunde de joc. Ca sa iti arati vitejia pe un server de cs. Patetic.
 10. Abia ce am intrat pe server , m am dat CT , am ales sa stau prima runda in baza ca sa pot sa ma inregistrez si sa vad care e treaba cu skinurile . Adminul Stylez a inceput sa imi dea slap de 20 de ori ,desi abia incepuse runda , nu era bomba pusa si mai era mai bine de un minut din runda. Si limbajul mi s a parut prea abuziv si exagerat, nu asa se intampna jucatorii pe server. cu limbaj gen ,,misca " . desiam explicat ca nu e bomba pusa si e jocul free, asa am citit in regulament , el a continuat sa imi dea slap. Cu asa atitudine veti ramane sa jucati doar voi adminii intre voi, si asa nu prea vad sa se inghesuie lumea pe server. Nu e de mirare, cu asa adminii plini de ei. Numai bine !
×
×
 • Create New...