Jump to content

TnT*MiKi_DuTa*

Members

Community Reputation

6 Neutral

About TnT*MiKi_DuTa*

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
  1. Si sper sa iei si ban pe forum pentru limbaj nu aceptama sa ceva go,ban.
  2. Nu inteleg ai 2 conturi dc .Sper ca nu esti din acela faci 3,4 conturi si zici cas prieteni tai :))))) Nu cunosc "Adminu acuzat" Si fratilor nu mai faceti asa aiure ca mia dat slay ca nu admineaza calumea.Intrati pe ts pe forum si vb cu Detinatori sv si el o sati explice fa o reclamatie sau lasa ca iau eu masuri.Atata am avut de zis.BAFTA.
  3. *Nume real: Sorin *Nick: TnT*MiKi_DuTa* *Gradul pe care il ai: Administrator *Gradul pe care il doresti: Co-Owner *Link ore (Link Gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.106:27015/top_players/?query=TnT*MiKi_DuTa* am cateva :)) o sa mai fac si mai multe. *De ce crezi ca meriti acest grad?: sunt on mai mereu in fiecare seara ,imi fac traba de admin pe sv cat si pe forum, respect regulamentul ,Ajut alti admini mai mici in grad ,cat si playery. *Cu ce ai ajuta serverul?: cu reclama pe fb, la prieteni ,poate o sa ajut si cu donati.
  4. Remuv - cfg ,am prins si eu 2 vip cu aim ,si unu cu cfg silent aim ceva gen ,si pe Andu cu aim+wall ,cica el ca pika sv :)) Sper ca toti admini sa ia remuv astia cu e9,wall,aim,cfg,etc..
  5. CONTRA -Regulament ne citit.
  6. Loading are dreptate intru fel. <Mai asteptati dabia ati loat admin fratilor ,mai faceti cateva ore si facetiva treaba ca admini adica in ,amx_slay,kick,spec, sa da-ti si voi macar un slay acolo un vote map ceva, Nustiu ce sa zic mai astepta ok nu dau nmk acu. Bafta.
  7. Nu inteleg nmk cearta,numai cearta .Fratilor ca si admini nu conteaza dq gradele trebui sa ne respectam intre noi sa ne avem ca si frati.Ai >Helpar< cer ajutoru unui admin cu grad mai mare ,sa te ajute el dai dq avem >[email protected]< chatu adminilor sa vb acolo . Si fratilor numai suferiti de grade ,alea le iei pe merit .Nustiu ce sa zic intrunfel Loading are dreptate si in alt fel si cel acuzat! Am vazut alti admin jucand pe alte servare cand la noi era svu ful si eram dc eu cu Melania ON. dar in fine >Sa vedem ce zice *Sannty .BAFTA PRO -1 .Slot pana mai invata regulile si amx.
×
×
  • Create New...