Jump to content

DR.PETRO

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About DR.PETRO

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contra. Chiar daca e o simpla cerere, respecta modelul si pune link GT. Ce e cu cererea asta la misto?
 2. Asteptam dovada si revin cu UPDATE.
 3. Se mai intampla, sa-i dai unban, dani. Cred ca se poate da @Locked.
 4. Hmm, e greu de spus. Acum nu cred ca a facut ss in cazul in care l-ai jignit, dar partreaza data si ora si poate se uita sannty in logs sa vada clar ce s-a intamplat. Astept interventia lor.
 5. Cum ti-am spus si pe server, unde scrie in regulament faza asta cu stresarea? Ai zis ca eu injur, ca nu stiu ce, sa vad o dovada as vrea. Eu nu injur pe server. Problemele voastre personale zic sa le lasati. Treaba voastra pana la urma, dar pierdeti playeri pe server, pentru nistre frustrati de 12-13 ani.
 6. Numele tau : Dragoi Petronel *Numele de pe Server : dR.pEtrO *Numele adminului reclamat : raresutzu *Motivul reclamatiei : Mi-a dat gag aiurea. A fost o replica inofensiva, dar nu asta m-a deranjat. Imi da gag 10 minute, pentru nimic si apoi vine replica lui de macho, la 13 ani probabil "ca asa vreau eu". Nu mi se pare normal. Eu ca eu, am experienta, nu ma cobor la nivelul lui, dar tinand cont ca eram la o ora tarzie, (00:30), la o faza de genul puteti pierde playeri si stiti cat de greu e cu playerii noaptea. Din cauza unor baietasi de astia smecheri care nu mai incap pe server, se strica treaba. In fine, as incadra asta la "Nu folositi adminul ca avantaj & abuz in fata celorlalti playeri. ( -1/remove )". *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/hdzkzYP *Alte specificatii : Momentan nu, revin cu specificatii daca e nevoie pe parcurs.
×
×
 • Create New...