Server List

go.pubzone.ro

DNS: GO.PUBZONE.RO
IP/PORT: 89.40.104.204:27015
MOD: COMPETITIVE
AntiCheat: ON

dns afiliere

SERVERUL TAU AICI

Daca detineti un server de jocuri si sunteti interesati sa va alaturati comunitatii noastre, va rugam sa ne trimiteti o Cerere de Afiliere/DNS. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si va vom oferi mai multe detalii despre procesul de afiliere.

Impreuna putem crea o comunitate activa, cu jucatori talentati si cu o atmosfera pozitiva. Nu ezitati sa ne contactati pe Discord daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Asteptam cu nerabdare sa va alaturati comunitatii noastre!

Cauti o lista de servere publice pentru jocurile tale preferate, cum ar fi  Servere CSGO, Servere CS 1.6? Atunci ai ajuns in locul potrivit! Oferim o lista completa si actualizata de servere publice pentru aceste jocuri, astfel incat sa te poti conecta rapid si usor la jocurile tale preferate. Nu mai pierde timp prin cautari interminabile pentru a gasi un server adecvat. Acceseaza lista noastra de servere publice si incepe sa te joci chiar acum!
Vrei sa experimentezi o experienta unica de jocuri? Atunci trebuie sa incerci serverele nostre publice.
Cu setari personalizate, jucatori cometitivi si de treaba, aceste servere de jocuri iti vor oferi o experienta de joc nemaipomenita.
Alatura-te comunitatii noastre pubzone si bucura-te de servere competitive si de calitate, distractive si pline de actiune. Nu mai pierde timp jucand pe alte servere neprietenoase si alatura-te acum comunitatii noastre pubzone.ro !

CSGO SERVER LIST

LISTA SERVERE JOCURI

SERVERE CSGO ROMANIA

SERVERE SCUM

SERVERE CS 1.6

CS2 server list

OFFICIAL CSGO SERVERS

CS 1.6 SERVER LIST

Counter-Strike 2 Server Lits