Jump to content
Sign in to follow this  
Glitch™

[Regulament] Noutati/Stiri

Recommended Posts

Pentru a evita ideea unui spam al acestei categorii, inainte sa postati un topic sau un raspuns, va rugam sa vizualizati regulamentul de mai jos pentru a evita orice neintelegere sau sanctiune ce poate aparea la nivelul forumului.

 

Regulament intern:

 

  • Inainte de a posta un nou topic, va rugam sa folositi functia de cautare a forumului. Incercati sa nu postati acelasi topic de doua sau mai multe ori deoarece acest lucru poate fi sanctionat.
  • Daca veti copia topicul din alta parte, va rugam sa selectati din editor linia "Plain as text instead". Mai pe scurt, dati click pe el. Astfel, fundalul alb dispare, liniile se regleaza conform text intuitiv-ului IPS. 
  • Comentariile aduse postarilor trebuie sa fie relevante, nu postati comentarii de genul "Nu stiam" "Foarte tare" "Multumesc" etc. Aceste comentarii vor fi considerate spam/post-hunting si vor fi sanctionate conform regulamentului.
  • In cazul in care copiati stirea din alta parte, sunteti obligati sa postati si sursa stirii respective.

Optiune "Plain as text instead"

image.thumb.png.c4a3de946552182e95ac68959d644336.png

Este un regulament scurt ce trebuie respectat. Nu vom impune un model de postare deoarece nu este cazul. Va rugam sa tratati regulamentul cu seriozitate ca sa nu ajungeti sanctionati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...