Jump to content
Sign in to follow this  
Glitch™

[NOU] Refferal System + Shop

Recommended Posts

Salutare dragi utilizatori! Dupa putintel timp de munca si modificari, am reusit sa realizam ambele sisteme pentru ca voi sa va puteti distra facand postari si sa puteti achizitiona ceea ce va place lucrand! 

Magazinul comunitatii este inca unul nu extrem de extins, avand la baza doar cele mai importante functii ale forumului, dar daca observam putina mobilizare, vom asigura atat servere cat si servicii de boosting pentru voi! Cu cat acest proiect se va dezvolta mai tare, premiile in incinta shop-ului vor creste, ajungand si la jocuri pe steam, uplay, random keys, etc. Aceasta propozitie este una data ca exemplu, deoarece nu stim ce ne rezerva viitorul si ce va aparea in shop-ul nostru. Nici nu vreau sa va prezint mult prea multa vorbarie, asa ca voi incepe descrierea proiectelor:

REFFERALS SYSTEM:

Prin acest sistem, fiecare dintre voi poate invita un membru sa se inregistreze pe forumul nostru sau sa isi foloseasca link-ul de refferal in reclame, postari si invitatia prietenilor. De asemenea, pe prima pagina la inregistrare, va aparea un camp numit "Refferal" unde membrul in cauza, va adauga numele celui ce l-a adus pe comunitatea PubZone. Fiecare membru adus, va va garanta 5 PubCoins

YkXdqNu.png  <-- Click pe imagine pentru a vizualiza la marimea originala.

Ca sa obtineti link-ul de refferal, accesati din bara de user (click pe numele tau) - REFFERALS - SETTINGS.

**** SALVATI LINK-UL DE REFERALS INAINTE SA IL OFERITI CUIVA! SISTEMUL ESTE INCA IN PERIOADA BETA SI TABELELE BAZEI DE DATE A REFFERALS - MEMBERS SHOP SE BAT CAP IN CAP. DUPA INREGISTRAREA UNUI MEMBRU DE PE LINK-UL VOSTRU, VA VA APAREA O EROARE SI NU VETI MAI PUTEA RECUPERA LINK-UL DE REFFERAL!!!

SHOP SYSTEM:

Dupa cum spuneam si in randurile anterioare, in magazinul comunitatii veti putea intalni diverse premii pe care le puteti cumpara cu anumite sume de puncte. In momentul de fata, singurele obiecte disponibile pentru cumparare sunt functiile ce le puteti intalni pe forum. Aceasta lista va creste odata cu trecerea timpului pentru a ajunge la un produs finit potrivit tuturor!

Mai jos, va voi enumera categoriile principale de pe care puteti obtine puncte si numarul acestora:

Produsele/functiile ce le puteti cumpara in momentul de fata din shop-ul comunitatii, le gasiti la urmatoarea adresa: https://pubzone.ro/membersshop/

 

 

UPDATE: Sistemul de refferer poate fi folosit doar daca membrul adus va va adauga numele la inregistrare sau daca va acceseaza link-ul. Daca cineva isi va face cont de pe link-ul trimis de voi, va va aparea o eroare (Refferer-ul merge in continuare, insa nu se va mai indexa optiunea de SETTINGS, deci, recomandam sa va salvati link-ul de refferal inainte sa il acordati cuiva, pana eroarea va fi reparata!

 

 

Va multumesc pentru atentia acordata, acest topic va ramane deschis pentru feedback-uri, propuneri sau orice altceva doriti sa va exprimati fata de aceste functii noi pe care comunitatea noastra le deprinde pentru voi!

Cu stima, Glitch

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...