Jump to content
Followers 0
Zayon

Cerere | GFX Crew

Recommended Posts

ZApPaHV.png

 

Mici Informații de Respectat !

 

   -   [ i ]   Pentru a putea face o cerere este necesar să aveți un portofoliu!

   -   [ i ]   Trebuie să răspundeți la fiecar cerere (exclus în cazul în care se cere ceva creativ iar voi nu sunteți pe domeniul de creativitate).

   -   [ i ]   Săptămânal sunteți nevoiți să vă postați creațiile făcute în această comunitate, în portofoliul vostru, pentru a menține activitatea în aceasta.

   -   [ i ]   Pe fiecare creație făcută membrilor din comunitate, sunteți obligați să folosiți unul din următoarele Watermark-uri : PubZone Romania / PubZone.Ro / GFX PubZone.Ro

   -   [ i ]   Trebuie să votați în fiecare cerere de designer care urmeaza, de la cererea inițială aveți 24 de Ore pentru a vota membrul care cere să intre în echipa noastră!

   -   [ i ]   Dacă întâmpinați probleme care nu pot fi rezolvate de voi, vă rog să contactați un membru Staff căruia îi stă în putere de a rezolva situația.

   -   [ i ]   În cazul în care alegeți mai jos, stilul de design 'Altele', vă rog să scrieți voi stilul pe care îl practicați !

   -   [ i ]   În numele topicului trebuie să fie doar numele vostru, deoarece este un Prefix care se setează automat ! (Nu scrieți '[Cerere]' în numele topicurilor !)

 

   -   [ ! ]   Dacă ați fost Respins, aveți voie să faceți o altă cerere doar la 14 zile (2 săptămâni) de la cererea anterioară!

 

 

   - [ M O D E L ] - 

 

- Nume / Nickname : 

- Varsta :

- In ce programe de Grafica lucrati :

- Cata experienta aveti in programele de mai sus :

- Pe ce stil lucrati [ Blur / Creativ / Alete ] :

- Cat de bun te consideri :

- Esti dispus sa lucrezi in echipa? :

- De ce doresti sa intrii in echipa noastra de GFX :

- Link catre portofoliul tau :

- Un Avatar + O Semnatura + O imagine la orice dimensiune - Pentru comunitate(obligatoriu)[Textul de pe poze sa fie legat de PUBZONE] :

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.