Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
GanGster

Hardware Monitor - Monitorizare temperatura si voltaj PC

Recommended Posts

Open Hardware Monitor este un software gratuit open source care monitorizează senzorii de temperatură, vitezele ventilatoarelor, tensiunile, viteza de încărcare și clock speed-ul unui computer.

Open Hardware Monitor suportă cele mai multe cipuri de monitorizare hardware găsite pe majoritatea placilor de baza . Temperatura CPU poate fi monitorizată prin citirea senzorilor de temperatură de bază al procesoarelor Intel și AMD. Se pot afișa senzorii cardurilor video ATI și Nvidia, precum și temperatura SMART hard disk. Valorile monitorizate pot fi afișate în fereastra principală, intr-un gadget personalizabil sau în bara de sistem.

Programul Open Hardware Monitor este gratuit si rulează pe sistemele de operare Linux pe 32 de biți și pe 64 de biți Microsoft Windows 10? XP / Vista / 7/8 / 8.1 /  și pe orice sistem de operare Linux bazat pe x86 nu necesita instalare.

Screenshot

screenshot1.png

Download Hardware Monitor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.