Jump to content
Sign in to follow this !
   Follow 0
Sign in to follow this !
   Follow 0

Recommended Posts

Nick : rLx#[email protected]
IP : 86.121.229.110
STEAM ID : STEAM_0:1:455814757  Steam ON
Data & Ora : 00:25 7/7/2019
Admin-ul care te-a banat : fPs#oSd
Motiv : no.wg / no.ss  , nu am pozele in cstike btw
Dovada : https://imgur.com/a/fl8B8Bq

Pentru ca am si alte afirmatii de facut ideea e ca :

1. Nu mi-au aparut pozele in cstike , dovada https://imgur.com/a/n2izmAj , se poate vedea ca nu am nicio poza

2. Aveam info constant pe discord , fratele horizon(din clan la mie rLx#) era pe spec https://imgur.com/a/D0fCJeI (era si redlyne pe discord dar se deconectase ca-i facea lag)
3. Cel mai probabil mi-a dat ban pentru ca l-am luat in top15 atat pe server cat si pe gametracker :))) ceva penibil , + nu ma raportase nimeni pe [email protected] , asa i s-a sculat lui sa ma ia pe mine (moderator , vechi in staff-ul lui sebastian ) la wg si poze 😕 . I-am explicat foarte frumos (martori : gerbes , horizon redlyne si toti care erau pe server ca nu le-am retinut numele ) ca nu dau wg pentru ca am jucat pe steam in trecut cu wall si acum iese la wg orice as face , si l-am rugat frumos sa-mi faca control in PC . Nici "seen" n-a dat la spusele mele si mi-a dat mare ban. (cel mai probabil a donat pt grad ca nu-l vad cu mare activitate : https://imgur.com/a/dn07jwZ (el in 24 zile +- are cu 5 ore mai mult decat am facut eu in 7-8 maxim 9 zile :)) primul play a fost acum 12 zile cand avea sv-ul probleme.. de luni e dat wipe 🙂 https://imgur.com/a/LFVR4Hh 
4. Pt necunoscatori (fps) 🙂 intr-o saptamana (sa zicem, pt ca e mai putin de o saptamana) am in banlist minim 25 de persoane , banate pentru "coadi" + https://imgur.com/a/uhEL4Te pe cand fratele fps abia a descoperit metoda "cand banam pe cineva postam si pe forum" 
5. Am vazut ca a mai banat un admin (usuck ala) tot pt no.ss/no.wg , unul care stia sa joace ca-l cunosc , asa ajunge fratele fps sa dea destroy si lui foresty , lui fox , lui icemoon si ban la adminu' gerbes doar pt ca joaca bine? pff , slabutz
                            In orice caz , multumesc daca ati citit pana aici (scuzati greselile dar e destul de tarziu) , chiar daca nu voi primi unban clanul [rLx#] ramane pe ts-ul : TS.PUBZONE.RO , iar eu nu voi mai activa forumul , doar teamspeak-ul (nu sufar dar nu prea as vedea rostul) 

Multumiri lui offline si lui glitch btw daca e sa fie asta ultima data cand mai vorbim pe forum :))
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Păi mi se pare corect fiindcă ai zis să te controloze si nu a vrut, pozele nu ti s-au salvat iar wg nu ai putut da pentru că in trecut ai jucat cu wall pe steam ai specificat in cerere.Sunt martor la orice oră este nevoie.Sper să iei unban cat mai repede sau dacă nu ne mai vedem pe alte servere.                                                                                                                                          Încă nustiu de ce ai luat ban....

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper ca pana maine vad si eu un demo cu wall-ul. M-am saturat pana peste cap de wargod si poze. 

Daca pana maine nu vedem un demo frumusel, aplicam sanctiuni si interzicem complet wargod pe pubzone 🙂

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glitch daca omu a facut ss si lui nu i se salveaza nu e vina adminului:P

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Cu acest screen ne arăți cu nu ai pozele in cstrike ? Daaa.. perfect, cand puteai sa dai pur si simplu un delete
2. Statea el spec pentru tine sa-ti spuna ce fac si pe unde-s restu playerilor ?
3. Nu as crede ca merge vorba de invidie, ca "i-ai luat top 15" si cred ca nu era nici cazul sa mentionezi activitatea lui si activitatea ta si e treaba lui cum a luat gradul fie cu donatie fie fara.

Nu am nimic impotriva ta Master, dar vezi ca ss puteai sa le distrugi, cu wg putea sa nu fie chiar asa cum zici tu si inca ceva, toti sunteti de-ai vostri si e clar lucru ca o sa tineti unu la altu.. Chiar nu imi plac asa situatii, dar vedem cum a zis Glitch cu un demo.

Eu insa raman contra unban, o zi frumoasa.
 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

E o regula  de care ai uitat (cred ca e buna si pe discord):

18. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3 unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste 30 min ban motiv Ts3+server )
 

Iar la cum iesi cu tinta la awp nu cred ca iti soptea asa bine careva!

 

http://www.girlshare.ro/3769751288.6

 

Iar despre fPs#oSd ar trebui si el verificat  (multi il acuza de wall)

https://www.wargods.ro/wcd/modules.php?id=1747354

 

KERNEL este un dll din windows cu care poti masca un hack iar el le are pe ambele.Doar ca iti trebuie VirusTotal pentru a verifica fiecare dll in parte

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aici o dati cu toti in prietenii si tovarasii ? 

 

1) Glitch, de ce sa se aplice sanctiuni daca nu a facut demo ?  Este vreo regula sa vii cu demo la pachet cand ceri wg sau faci poze ? Nu te contrazic cu ce ai spus, demo ul este sfant . Personal, asta e singura metoda cu care verific un codat pentru ca  nu poate fi pacalita (daca ai experienta)  :) 

2) Master, nu este nimeni obligat sa iti ia calculatorul la verificat. Pozele se pot sterge foarte simplu din cstrike. Nu stiu daca ai observat dar nu suntem atat de inchisi la minte incat sa ne duci cu zaharelul prin diferite scuze penibile. Regulamentul zice clar sa prezinti pozele facute si wg ul . Ca te stie nu stiu cine si ca zic altii ca nu ai cod etc, nu mi pasa..suntem toti egali, toti trebuie sa prezentam ce ni s a cerut. Din cate stiu wg ul iti specifica daca ai jucat cu wall sau alte cacaturi inainte dar la momentul respectiv iti spune clar daca ai sau nu. ( ex: sunt cu rosu pentru ca am jucat inainte cu coduri dar in acelasi timp specifica ca in momentul dat nu joc cu cod sa altele )

3) In reguament scrie sa nu faci monitor, voi de ce faceti  ? :) Inteleg ca tot "clanul" rlx face asta pentru ca mereu sunteti pe ts/discord :)

4) Nu o da dintr una in alta ...Nu conteaza ce activitate are atata timp cat gradele se cumpara :) Nu incerca sa bagi scuza cu topul pentru ca ii este indiferent pe ce loc este situat, ma repet,  daca vrea ceva isi cumpara :)

5) Nu o da psihologic cu noi ! Ne iei la sentiment ca esti vechi ca indiferent de raspuns clanul va juca in continuare , ca o sa fii pe ts dar nu si pe forum, etc..ai prins ideea :)  Doar cu persoanele slabe o sa mearga asta. 

6) Rog staff ul sa fie cat se poate de matur in decizii si sa nu o dam de gard indiferent de statutul celui vinovat :)

 

PS : Apropo de trecut ... "Lupul isi schimba parul dar naravul ba " 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Trebuie sa fii prea inapoiat incat sa spui ca ti-am dat ban pentru ca m ai luat in top =))

2. Nu am activitatea asa de mare pentru ca nu am timp ca tine , mai am si alte lucruri de facut precum munca.

3. Ce te face asa credibil ca in trecut jucai cu wall si acum nu mai joci ?

4. Sa zicem ca ai dreptate cu wg ceea ce oricum nu as crede dar nici pozele nu iti merg ?

5. Monitorul este interzis dar voi clanul rlx totusi l ati incalcat desi stiati regulamentul presupun.

6. Cand stiam eu de banlist tu te jucai cu puta in nisip, sebastian stie ca nu am avut ban list deoarece cum am precizat mai sus nu am asa mult timp pentru ca muncesc .

   Dar eu am demo/screen la toti pe care i am banat si nu sunt in banlist.

7. @Glitch™ eu cred ca pozele sau wg sunt mult mai bune decat un demo. Daca de ex eu joc cu wall contra ta si te fac de mai multe ori in ipostaze destul de imposibile tu automat o sa te pui spectator verificand.

Iar eu vazand ca te pui spec dezactivez wall,aim etc pt ca e logic ca pe mine te uiti dar cu wg sau pozele nu poti face asta pentru ca nu stii cand esti in vizor!

8. Daca stii ca ai problema asta trebuia sa o rezolvi de atata timp ! Eu cred ca este un pretext si totodata este tot vina ta pentru ca ai fost si posibil inca sa fi un Codat !

9. @Sebastian. ai cuvantul ..

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update :

1. In momentul de fata mi se se salveaza pozele (am rezolvat cu un video de pe yt) Dovada : https://imgur.com/a/6U2mVUv 
2. Am rezolvat problema cu wg-ul. Dovada :  www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1748040

Ramane decizia lui Sebastian aici , scuzati 2x post , a fost cu un scop ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost cu un scop de a induce in eroare asta asa este =)) ala nu e steamul tau

 

 

Type (Steam/NonSteam):

 

Steam # STEAM_0:1:472927371
 
Iar daca ne uitam la wg urile lui facute mai jos la 00:47 arata ca are super simple wallhack iar eu i-am cerut cu vreo 10 min inainte =)))
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, fPs # oSd said:

A fost cu un scop de a induce in eroare asta asa este =)) ala nu e steamul tau

 

 

Type (Steam/NonSteam):

 

Steam # STEAM_0:1:472927371
 
Iar daca ne uitam la wg urile lui facute mai jos la 00:47 arata ca are super simple wallhack iar eu i-am cerut cu vreo 10 min inainte =)))

1. Se vede ca nu te duce mintea aia nimic.. eu ce am zis? Am zis ca daca dau Wg imi iese Super Simple Wall pentru ca am fisiere criptate in PC.. Asa e cu Steam-ul.. Ieri m-a ajutat cineva si le-am gasit , le-am sters si acum pot da Wg oricand ca nu-mi mai iese nimic... Nu vad cei 28 de ani pe care tu ai zis ca-i ai , sincer . Se vede clar ca nu vrei sa iau unban ( btw wg-ul la 00:47 ala a fost facut dupa ce am gasit singur niste fisiere vechi si le-am sters.. insa mai erau :< )

2. Faza cu Steam-ID-ul ala.. pe toate serverele cand te baneaza cineva nu-ti arata Steam-ID-ul adminului care te-a banat ci Steam-ID-ul tau.. eu n-am mai dat atentie in primul rand ca asa e pe toate serverele configurat plugin-ul , in al doilea rand ca era 1 noaptea +-

3. In momentul actual as putea lua warn pe forum pentru post-hunt dar o fac ca sa intelegi si tu despre ce e vorba ca esti aerian sau nu ai bagat de seama cand ti-am zis care-i faza cu Wg-ul 

Share this post


Link to post
Share on other sites

rLx#[email protected] ai wall inceteaza cu scuzele
stiu de cand mi-ai dat de 2 ori prin perete de la o distanta la care nu se putea spune sunet
binentel cum aveai grad de admin nu aveam cu sa te verific, deoare.ce in regulament scrie ca un admin poate fi verificat doar de un owner s-au fondator

Daca nu aveai admin nici macar nu iti mai ceream wg iti dade.am direct permanent ban la felul cum joci pe server, o dai cu wall-ul pe fata
iar in wg tau de mai sus se vede clar super simple wall hack

Contra unban
   
                                                              
ramane decizia detinatorilor

 • Like 1
 • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rekt1998 tocmai de asta i-am facut poze si wg pentru ca m-a omorat de multe ori asteptandu ma iar  la vip nu se aud pasi.


Cand i-am cerut wg si poze cica el e admin =)) dar nu stia ca i l pot verifica

Eu zic sa fii BARBAT mult spus, si sa recunosti .

Macar de veneai cu o scuza mai plauzibila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai primit unban topic close

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...