Jump to content
Sign in to follow this !
   Follow 0
JuJu

[Radio PubZone] Recrutari DJ !

Sign in to follow this !
   Follow 0

Recommended Posts

Salutare gameri si gamerite ! Astazi, doresc cu bucurie sa va anunt ca deoarece Radio PubZone isi deschide maine 'portile', dorim sa ne extindem echipa, deoarece echipa de acum este relativ mica.Avem nevoie de cat mai multi DJ, care sa isi respecte programul.Cerinte :

-seriozitate

-o conexiune la internet decenta, minim 25mbps 

-microfon[optional]

-memorie in PC[cel putin 1 GB]

-amabilitate

-spirit de echipa

 

Oferim

-lucru intr-o echipa tanara si activa

-program flexibil

-recompense motivante, pe baza de activitate si implicare

 

De asemenea, experienta nu este necesara, dar aduce un oarecum avantaj.

Se ofera un asa-zis 'salariu', momentan nu este prea mare deoarece nu avem un buget pe masura, dar 'salariul' va fi doar in functie de activitate.

Recompensele pot consta in vouchere, cupoane, zile libere, mici cadouri pe diferite aplicatii/jocuri[de ex.: o luna gratuita de spotify premium, sau netflix, sau 10 random steam keys].

Daca ti-am starnit curiozitatea, poti aplica printr-un reply la topicul acesta, sau pe e-mail.Nu avem un anume model, trebuie sa contina numele, varsta, operatorul de internet, genul de muzica preferat, experienta, si o scurta descriere a ta[minim 5 randuri], restul vine de la sine, puteti include absolut orice in 'CV-ul' dvs., doar sa aveti imaginatie si desigur bun simt 🙂 . Inscrierile se vor deschide pe 29.07.2019 00:00, si se vor inchide pe 03.08.2019, 23:59

 

Nu uitati, ca ne puteti contacta pentru suport :

WhatsApp : +40787677013 | L-V, 09:00 - 19:00 

E-Mail : [email protected]

Instagram : @radio.pubzone.ro 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Nume: Catalin

Vîrsta: 21

Operator de internet: RCS si RDS

Genul de mzică: Manele/Pop/Classice etc.

Experienta:70%

Descriere:Mă numesc Cătălin, am varsta de 21 de ani,sunt o persoana calmă, sociabilă si cu simtul umorului,pe care zic eu ca solosesc cand si cat este nevoie. Sunt o persoana destul de creativă, am multe idei, dar pot spune ca sunt destul de lenes. De obicei gandesc de mai multe ori inainte sa fac ceva, imi place sa fac lucrurile ca la carte si sa ma asigur ca totul este bine. Pot spune ca sunt o persoana calmă, ma enervez destul de greu, dar cand o fac nu ma gandesc foarte mult inainte sa fac unee chestii. Nu imi placoamenii care se cred mai presus fata de altii desi nu sunt acei oameni care se folosesc de tine pentru a obtine ceva. Nu imi place persoanele neserioase, in care nu poti avea incredere sau cele care te ajuta doar cand au si ei nevoie de ajutor. Nu imi plac certurile sau sa ma bag in chestii complicate de unde v-a iesi cearta, si unde v-oi fi si eu implicat.

Cu stimă si respect kike. !

Edited by JuJu
Acceptat! Pentru mai multe detalii, te rog da-mi un mesaj pe Instagram(@radio.pubzone.ro) sau pe WhatsApp(+40787677013).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nume: Alex

Vîrsta: 24

Operator de internet: UPC

Genul de mzică: ALL IN

Experienta: 100% ( atestat cu diplioma de DISK JOKEY )

Descriere: Ma numesc Alex si am o experienta de 6 ani in a fii DJ si as dorii sa ajut cat pot mai mult acest poste de radio al comunitatii !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...