Jump to content
Followers 0
PraF De SteLe ;X

CHROME PRIMEŞTE READER MODE, O FUNCŢIE CARE REAŞEAZĂ TEXTUL PAGINILOR WEB ÎNTR-UN FORMAT IDEAL PENTRU CITIRE

Recommended Posts

chrome-reader-mode-flag.png?height=339&w

Deşi această funcţionalitate este prezentă de mulţi ani în alte browsere web, Google a amânat până acum implementarea modului de citire în browserul Chrome.

Util atât pe ecranul telefonului mobil dar şi cel al tabletei, Reader Mode scoate din structura paginii web orice elemente grafice şi animaţii neesenţiale, cât şi formatarea implicită a textului. În schimb, este aplicat un şablon optimizat care aduce pagina web la o formă mult simplificată, folosind în mod optim spaţiul disponibil pe ecran.

Deocamdată, noul mod de citire este prezent în ultimul build Chrome Canary şi poate fi activat numai cu o vizită în meniul a ascuns chrome://flags, unde trecem opţiunea Enable Reader mode pe Enabled.

Comutarea paginii web în modul de afişare Reader Mode se face cu opţiunea Distill Page apărută în mediul (...) afişat în colţul dreapta sus a interfeţei Chrom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0
HAPPYHALLOWEEN PUBZONE
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.