Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
nairda

Huawei Map Kit – o alternativa pentru Google Maps

Recommended Posts

Huawei are probleme, inca, iar fondatorul promite schimbari in bine. In primul rand vor sa devina independeti de tehnologiile americane, iar in urmatorii ani vom vedea informatii interesante. Map Kit este o alta dovada ca Huawei nu doarme si incearca sa faca totul de la 0 inclusiv pe partea software.

Map Kit este un serviciu de harti care foloseste antenele telecom din toata lumea pentru cartografiere. Softul poate fi folosit pentru navigatie in 150 de tari, iar functiile pe care le integreaza sunt net superioare serviciilor actuale.

Trafic in timp, asistenta la schimbarea benzii de mers sau realitatea augmentata sunt doar cateva dintre functiile interesante pe care le ofera. Deja sunt cereri pentru acest soft de la Yandex (Yango in Romania) si chiar niste americani, Booking Holdings.

Map Kit este un serviciu dedicat partenerilor software din cadrul dezvoltarii, iar in toamna prin octombrie o sa vedem un API de unde se vor putea dezvolta aplicatii dedicate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.