Jump to content
Sign in to follow this  
cRs.

Teja şi Becali au hotârăt ce se întâmplă cu Harlem Gnohere!

Recommended Posts

Ioan Hora (30 de ani) va fi în continuare opţiunea numărul unu pentru Mihai Teja (40 de ani) în atacul FCSB-ului. Cele patru goluri marcate de atacantul român în cinci meciuri l-au convins pe antrenorul vicecampioanei, care l-a anunţat, deja, pe Harlem Gnohere că va rămâne la statutul de rezervă, decizie înţeleasă de vârful francez.
 

Contra Astrei, în etapa a doua a play-off-ului, Teja va merge tot pe mâna lui Ioan Hora, iar la conferinţa de presă de sâmbătă şi-a argumentat şi decizia: "Gnohere e un jucător valoros. Dar jucătorii care joacă bine trebuie să joace în continuare. Nu pot să scot un jucător care intră, joacă bine, dă goluri pentru un altul care deocamdată nu a jucat. Ne ajută şi va intra probabil şi în meciurile viitoare, va juca, cu siguranţă este un jucător important pentru noi. Cu siguranţă va avea şansa lui să joace şi să demonstreze", a spus tânărul antrenor al FCSB-ului, înainte să dezvăluie şi care a fost reacţia lui Gnohere în momentul în care a aflat că va trece, din nou, printr-o situaţie asemănătoare cu cea din sezonul trecut, când a fost multă vreme varianta de rezervă pentru capriciosul Denis Alibec: "Pentru că nu mai poţi să joci sau să trăieşti cu trecutul sau ce a fost. A intrat, şi-a făcut treaba foarte bine, sunt sigur că şi în această perioadă şi la fiecare meci va fi acelaşi jucător. Eu nu pot să scot un jucător care a jucat bine şi a dat goluri pentru un altul, doar de dragul de a schimba! Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Gnohere a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul".

În contextul în care Mihai Teja merge pe mâna lui Ioan Hora, Gigi Becali face eforturi pentru a-l vinde pe Harlem Gnohere, în schimbul său mulţumindu-se, acum, şi cu o sumă undeva în jurul a trei milioane de euro. Totuşi, atât timp cât Gnohere nu joacă, şansele ca Becali să încaseze banii la care visează sunt mici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...