Jump to content
Sign in to follow this  
cRs.

EXCLUSIV | Ronaldo acuzat de viol ?

Recommended Posts

Avocații lui Ronaldo au ieșit în presă cu noi detalii în cazul în care starul Juve e acuzat de viol.

 

Presa internațională scrie că avocații starului lusitan s-au deplasat în Las Vegas, acolo unde ar fi avut loc incidentul din 2009, unde au discutat cu autoritățile care au  dispus redeschiderea cazului. 

Site-ul Mundo Deportivo scrie că avocații au declarat că sunt foarte satisfăcuți în urma acestei discuții și că, în acest moment, ei sunt siguri că Ronaldo își va putea dovedi nevinovăția în instanță.

 

Avocatul Peter Christiansen a mai precizat pentru același site că de-abia așteaptă procesul și că femeia care l-a acuzat pe Ronaldo va regreta „minciunile" pe care le-a spus.

Christiansen nu a dorit, însă, să detalieze descoperirile pe care le-a făcut în Las Vegas, susținând că ar periclita strategia apărării. 

Presa lusitană a anunțat recent și că starul lui Juve nu va participa la ultimele meciuri ale naționalei din acest an. Ronaldo va lua, însă, parte la meciurile naționalei Portugalei din 2019.

Decizia selecționerului Portugaliei, Fernando Santos, vine în plin scandal legat de acuzațiile de viol formulate de  Kathryn Mayorga. 

Santos a declarat într-o conferință de presă că această decizie de a-l exclude pe Ronaldo din naționala Portugaliei până la finalul anului a fost luată după o conversație între el, Cristiano și șeful federației portugheze de fotbal. 

 

Decizia luată de Santos vine în contextul în care poliţia din statul american Las Vegas a anunţat că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol care îi sunt aduse lui Ronaldo de o femeie în vârstă de 34 de ani.

Kathryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Ronaldo de viol, a detaliat într-un interviu acordat publicației Der Spiegel acuzațiile pe care i le aduce fotbalistului. 

Ea susține că a fost violată de fotbalist într-un hotel din Las Vegas, în urmă cu nouă ani. 

Ronaldo a negat zile trecute toate acuzațiile, inclusiv prin intermediul firmei de PR care îi apără interesele. "Este pur și simplu o ficțiune. O invenție a jurnaliștilor.", au declarat reprezentanții lui Ronaldo. 

Ulterior, atacantul lui Juventus a făcut inclusiv un live pe Instagram în care le-a spus fanilor: "Știri false. Doar știri false. Vor să fie și ele celebre și se folosesc de numele meu... E normal". 

Potrivit noilor declarații ale femeii, agresiunea ar fi avut loc în vara în care Ronaldo a plecat de la Manchester United pentru a semna cu Real Madrid. El i-ar fi și plătit femeii 375.000 de dolari pentru a nu merge în instanță. 

Mayorga a povestit că l-a cunoscut pe starul argentinian în clubul de noapte în care lucra. Acesta ar fi invitat-o în camera sa de hotel, unde l-a rugat să-l sărute, iar ea a acceptat pentru că, susține ea, s-a gândit că așa va ,,scăpa mai repede” de el. 

Der Spiegel a prezentat și un facsimil din raportul poliției întocmint în 13 iunie 2009, atunci când se presupune că a avut loc agresiunea. În facsimil e vizibil faptul că raportul poliției era indexat cu "Tip 426", adică sub codul pentru viol.

Ronaldo a răspuns acestui material din Der Spiegel prin intermediul avocatului său, care a spus că publicarea articolului ,,e ilegală” pentru că, susține el, afecează drepturile personale ale fotbalistului. 

În replică, reprezentanții legali ai Der Spiegel au spus că dezvăluirea raportului poliției și publicarea interviului cu Mayorga nu sunt ilegale, cu atât mai mult cu cât plângerea împotriva fotbalistului e publică.

 

Sursa : www.protv.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...