Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

 

*Nume:Zed Slabu'

*Unique ID:GievFzuSh+A4YzNHgXcQNYzrk7o=

*IP-ul tau:188.27.11.7

*Data / ora:Nu stiu, deoarece eu am jucat mix-uri în continu și abia astăzi m-am trezit și am văzut că am luat  ban

*Motivul banului:Jignire Comunitate

*Alte detalii:Nu știu dacă SoulRayne sau cum îl cheamă a auzit cuvântul comunitate în tot ce am zis eu,dar faza e că eu m-am luat în gură cu un player de pe server fiindcă îi cerusem  wargods și el a început să îmi vorbească foarte arogant și cu mult tupeu.Îmi cer scuze pentru toate zise,sper sa iau unban

Edited by ZED Slabu' tradeit.gg
Am gresit 1 cuvânt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic,pana la urma ce ai facut tu rau e ca ai injurat de comunitate(asta nu stiu daca ai facut,ca nu am fost acolo). Insa din cate ai zis nu ai facut reclama sau ceva.

Sa asteptam sa vedem ce zice si cel care ti-a dat ban.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra.

 

Dragul meu prieten, tu intrii la mix te iei in gura cu mai bine de 3 playeri ( Tenerife / 3d aSd. / Houston ) si dupa zici propozitia magia "Imi bag p**a-n ea de comunitate / ma p*s pe voi / comunitate de ra*at" si dupa ce stii ca ai gresit mai si spui "da-ti-mi ban ca si asa comunitatea asta-i de ra*at" si acum vi si te plangi ca ai luat ban ?

Ca sa nu zici ca-s rau, ban-ul ti-l scurtez la 12 ore. Tura viitoare cand aud jigniri la adresa comunitatii sau la adresa oricarui membru administrativ vei fii re-banat cu acelasi timp actual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am fost acolo cand ai primit banul, dar Soulrayne e un om cu capul pe umeri, nu cred ca ti-a dat ban pe motiv "jigniri comunitate" aiurea, doar asa sa puna un motiv...

Mi se pare corect ca ti-a editat banul, ai ban cateva ore pt jignirile aduse comunitatii , data viitoare, pt 2-3 oameni de pe comunitate,nu iti baga si scoate in toata comunitatea...se investesc bani multi aici ( nu de la mine in orice caz ) si munca..

Sa dea cineva T/C ca nu am acces pe sectiunea aceasta din cate observ... 

Zed,sper sa nu te superi pe noi si sa intelegi situatia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0
×
×
  • Create New...