Jump to content
Followers 0
nairda

OnePlus TV apare listat pe Amazon India

Recommended Posts

Cu cat ne apropiem mai mult de data oficiala de lansare, cu atat mai multe informatii primim despre viitorul smartTV al celor de la OnePlus. Acum avem parte de o listare pe pagina din India a retailerului Amazon. Acolo regasim o serie de detalii tehnice despre noul produs, parte din ele deja anuntate anterior, prin diverse scapari in mediul online.

Vom avea parte de o diagonala de dimenstiuni considerabile – 55 inci, adica 130 cm. In plus, panelul va fi unul QLED, de ultima generatie, care va suporta standardul 4K. Vom avea integrat si Dolby Vision, ceea ce ii va permite redare de continut HDR 4K.  Pentru cinefili va di o veste buna faptul ca vor avea sunet Dolby Atmos, prin cele 8 difuzoare de 55 W.

In plus, sistemul de operare va fi un Android TV putin modificat, asemanator cu ceea ce ofera ei prin Oxygen OS pe telefoanele mobile. Cum acesta din urma este cunoscut pentru modul impecabil in care ruleaza orice aplicatie si pentru update-urile constante si rapide, banuim ca la fel se va intampla si in cazul televizorului.

Pe contul de Facebook al OnePlus Romania a aparut deja prima fotografie oficiala cu televizorul, insa nici una dintre surse nu a mentionat un pret de vanzare. Ramane sa aflam mai multe o data cu lansarea oficiala.

69406158_739476506514556_644598698627982

 

SURSA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.