Jump to content
Sign in to follow this !
   Follow 0
nairda

Samsung Galaxy Note 10+ versus iPhone XS Max: care este mai rapid

Sign in to follow this !
   Follow 0

Recommended Posts

Era doar o chestiune de timp până când Galaxy Note 10+ să fie testat alături de vârful de gamă de la Apple, un iPhone Xs Max.

Cei de la PhoneBuff și-au făcut o tradiție din realizarea unor teste comparative de performanță. Clipurile de câteva minute, sunt publicate la intervale regulate de timp pentru a scoate la iveală telefonul mai rapid în urma unui test obiectiv.

 

 

Față de alte teste de viteză pe care le vezi pe internet, acesta poate fi clasificat ca fiind obiectiv datorită modului în care a fost construit. Acesta nu se bazează pe mâna unui om pentru a închide sau a deschide aplicații. În schimb, este folosit un braț robotic care a fost calibrat și programat cu poziția exactă a aplicațiilor pe care urmează să le ruleze de pe ecranul telefonului.

Testul celor de la PhoneBuff constă în deschiderea unei serii de aplicații uzuale, de la Facebook la jocuri video și închiderea lor. Imediat după, aceleași aplicații sunt redeschise. Partea a doua testului este menită să exploateze o cantitatea generoasă de memorie RAM, pentru că în anumite cazuri, aplicațiile închise în prima jumătate a testului rămân în RAM și sunt afișate instant pe ecran.

 

 

În cazul comparației dintre Samsung Galaxy Note 10+ și iPhone Xs Max, telefonul Apple pleacă din start cu un handicap semnificativ. Acesta are doar 4GB RAM, comparativ cu cei 12GB RAM de la Note 10+. Din acest motiv, nu este neapărat suprinzător faptul că gigantul din Cupertino a pierdut competiția.

Șocantă este însă gravitatea înfrângerii. iPhone Xs Max a rămas în urmă cu aproximativ 30 de secunde. Încă din prima jumătate a testului a devenit evident că smartphone-ul de top de la Samsung nu se va lăsa înfrânt cu ușurință. Nu se aștepta însă nimeni ca telefonul Apple cu un preț de pornire de 5800 lei să iasă atât de tare în urmă.

 

SURSA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer dupa parerea mea SAMSUNG este mai bun / performant deuarece daca stai sa le compari , pe samsung iti faci cont instant , ecranul enorm viteza extraordinara si nu se descarca latemperaturi mici  pe cand iphone, nu indeplineste nmk din enumerarea mea si difera si incarcatoarele , pacat ca nu mai e jack , mda 😞 , dar iphon-u are multe dezavantaje , deci va recomand SAMSUNG e super , in momentul actual am s9+ si este super ! O sa fac o lista cu telefoanele care merita cumparate !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

 

10. Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel

userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

 

Topic Inchis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...