Jump to content

Recommended Posts

DNS Dorit: XMAS.PUBZONE.RO
IP Server: 89.34.25.xx27015
Plaforuma Joc: CS 1.6
Mod: XMAS / CHRISTMAS / WINTER
Sloturi: 22
Firma hosting: HZONE
Link/Banner GameTraker ex:  BANNER STERS (RECLAMA)
Mentiuni:  Serverul a fost deschis recent si este unul strict pentru perioada iernii , iar mai mult de atat este un server cu un addons bine pus la punct unde oricine se poate bucura de un gameplay de calitate. Inainte am mai fost o vreme pe comunitatea Diavola ( sper ca e ok daca mentionez asta aici ) . In fiecare an cand se apropie iarna deschid acest server pentru ca e ca si cum s-a format o traditie intre admini , playeri etc. Pot spune ca dupa multa munca am reusit sa creez si sa obtin cu ajutorul unor prieteni ( Cyby scripter-ul)  o atmosfera cu adevarat placuta.
Moderatori doriti pe sectiune: Momentan doar eu , insa daca mai apare cineva va voi trimite PM.
Categoriile dorite pentru server: Categoriile default sunt ok.Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Dupa finallizarea iernii, doresti sa inchizi serverul?

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea principala e ca acceptam doar servere de durata, ca sa putem asigura jucatorilor de pe comunitate o siguranta in ceea ce joaca. Daca tu inchizi serverul dupa iarna, inseamna ca PubZone isi schimba imaginea si nu mai poate garanta acea siguranta pentru jucatorii nostri, iar daca e astfel, cererea va fi respinsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Siguranta pe care pot sa eu sa o ofer este ca voi deschide serverul in fiecare an in perioada asta. Eu am crezut ca aducand un server optimizat pentru perioada respectiva ar fi un plus , dar aparent parerile sunt impartite. Nu intentionez sa reprezint un minus pentru comunitate , ci dimpotriva. Atat as putea sa ofer si nu as vrea sa spun ca va fi ceva de termen lung ( daca schimb modul ) , fiindca nu stiu exact.

Edited by ColaSola
Adaugare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , după cum spun și colegii de mai sus , noi acceptăm doar servere de durată , pentru că noi vrem calitate , nu cantitate.

Nesiguranța ta nu ne motivează absolut deloc să îți acceptăm cererea. Eu te sfătuiesc în următoarele 12 ore să ne dai un răspuns final în legătură cu cerințele noastre , dacă dorești să îl faci alt mod continuand după ce iarna va trece , sau îl vei închide. Pană atunci , cererea va rămane în Stand By

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0
×
×
  • Create New...