Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

¤ Numele tău: FasT^Andreea
¤ Adresa dvs. Skype, abur: live:andreeavoicu0313 (Ps: nu-l folosesc asa des, mai mult Discord)
¤ Vârsta: 16
¤ Limbile pe care le puteți vorbi: Romana, Engleza.
¤ Locația ta: Galati, Romania.
¤ Experiență ca administrator: In perioada 2015-2017 am avut un server de Counter Strike 1.6, cat si o comunitate cu cativa prieteni. Dupa ce comunitatea s-a inchis, in 2018 am fost STAFF pe un server pana am reusit sa obtin si functia de Owner, din pacate server-ul s-a inchis din motive de lipsa de timp a administratorilor. In concluzie, experienta in tot ce tine AMX am, insa dupa o pauza de 5 luni o sa fie o mica perioada de acomodare. (Pentru mai multe info, in privat)
¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe serverhttps://www.gametracker.com/server_info/178.239.20.49:27015/top_players/ trebuie să vă scrieți numele de utilizator: 
https://www.gametracker.com/server_info/Rs.PubZone.Ro:27015/top_players/?query=FasT%5EAndreea
¤ Motivul că doriți să fiți administrator: Doresc sa intru in echipa STAFF fiindca, pe langa ca anume prieteni m-au convins sa reincep sa ma joc CS 1.6, mie mereu mi-a placut sa fiu folositoare, in orice domeniu, nu neaparat jocurile ONLINE, cat si vreau sa ajut server-ul in administrarea si supervizarea jucatorilor si/sau a chat-ului, pentru a nu exista probleme.

Edited by FasT^Andreea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0
×
×
  • Create New...