Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

KGB Hosting - Partener oficial

Comanda-ti serviciile cu cea mai buna calitate!
Server public Counter-Strike 1.6 32 sloturi care include 6 boosturi gratuite în fiecare lună - 13 € lunar
Server MIX Counter-Strike Global Offensive 12 sloturi (128 tickrate) - 10 € lunar
Server public Counter-Strike Global Offensive 32 sloturi (64 tickrate) - 20 € lunar
5 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server - 50 € lunar
10 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server + 2 servere de MIX 12 sloturi (port 27016) - 100 € lunar

Afiliere Servere

Doresti sa iti afiliezi serverul in comunitatea PubZone?
Esti bine venit! Te asteptam cu serverul tau in comunitatea noastra!
Tot ce trebuie sa faci este o cerere de DNS si sa te asiguri ca serverul tau este online si numele este schimbat in nume.pubzone.ro !
Iti vom oferi o categorie, un acces de moderare, subcategorii la alegerea ta si multe alte beneficii care le poti gasi in modelul cererii de afiliere!

Aici inca din anul 2011

Comunitatea PubZone dateaza din anul 2011 pana acum!
Aceasta a fost redeschisa in februarie 2019 ca tu sa te poti bucura de calitate fara intrerupere!
De atunci si pana in prezent, incercam sa va oferim toata distractia posibila!

Fii la curent cu tot!

Citeste anunturile, arunca o privire pe forum!
Nu se stie niciodata cand apare un concurs nou sau un anunt care s-ar putea sa te intereseze!

Sign in to follow this  
ofllinE

Cele mai bune jocuri pe care le poți juca la nesfârșit

Recommended Posts

jocuri-care-nu-se-termina-e1551357700902

Când lumea gaming-ului era abia la început, singurul motiv pentru care un joc se putea termina erau limitările de calcul ale unui computer. Multe dintre acele jocuri de tip arcade erau făcute în așa fel încât să se termine doar dacă jucătorul nu era atent, făcându-l pe acesta să vrea să le joace din nou și din nou.

Astăzi, jocurile fără sfârșit pot însemna multe lucruri: pot fi cele care chiar nu se termină, precum „Minecraft” sau cele pe care le poți trișa astfel încât să nu le termini, cum este „Grand Theft Auto„. Aceste jocuri au mare succes în rândul oamenilor, tocmai de aceea dezvoltatorii încep să aibă din ce în ce mai puține intenții de a permite jucătorilor să ajungă vreodată la finalul jocului, tocmai de aceea nici nu programează vreun sfârșit. Și chiar și când îl programează, jucătorii îl pot evita cu ușurință. Astfel, jocurile care nu au un sfârșit pot să îi trimită pe jucători într-o frenezie în care nu mai știu când – și poate nici nu mai vor – să se oprească.

Mai jos găsești o listă cu toate jocurile pe care le poți juca la nesfârșit fără să se termine.

The Sims

jocuri-care-nu-se-termina-01-800x450.jpg

Dacă ai încercat să joci vreodată „The Sims„, atunci știi deja cât de tare te poate prinde ideea de a crea proprii omuleți virtuali și a le controla viețile. Din 2000, când a fost lansat, și până acum, „The Sims” a avut multe variante, fiecare din ele având un succes imens la public. Odată ce îți creezi omuleții din joc și le oferi un cămin, posibilitățile sunt practic nelimitate și nu există vreun scop final.

Grand Theft Auto

jocuri-care-nu-se-termina-02-800x450.jpg

De regulă, acest joc vine cu misiuni pe care trebuie să le îndeplinești. Așadar, într-un fel îl poți termina – dar chiar vrei asta? Este o plăcere vinovată să te plimbi prin oraș, să intri în casele pe care le găsești, să furi mașini și elicoptere și să mergi în cluburi private. Partea cea mai bună este că poți face toate lucrurile astea la nesfârșit atâta timp cât eviți să îndeplinești sarcinile care ți se dau.

Minecraft

jocuri-care-nu-se-termina-03-800x450.png

Popularitatea jocului „Minecraft” nu mai este un secret pentru nimeni. În el poți construi tot felul de treburi din cuburi, să explorezi, să strângi resurse, să te bați și nu numai. Deși grafica jocului poate fi considerată rudimentară dacă o compari cu ce există acum pe piață, „Minecraft” continuă să fascineze oamenii din întreaga lume prin faptul că, oricât ai juca, simți că mai ai ceva de făcut.

Tetris

jocuri-care-nu-se-termina-04-800x450.jpg

Uneori, cele mai bune jocuri sunt extrem de simple – a se vedea cazul de față. Scopul „Tetris” este să eviți ca straturile de cărămizi să ajungă prea sus, până în punctul în care nu ar mai avea loc. Desigur, viteza cu care structurile de cărămizi pică de sus crește pe măsură ce continui să joci, dar după ceva timp, poți ajunge în punctul acela în care te simți atât de relaxat încât nu ai cum să pierzi, astfel încât jocul poate continua la infinit.

World of Warcraft

jocuri-care-nu-se-termina-05-800x450.jpg

Jocul acesta a fost lansat în 2004 iar de atunci a devenit un fel de cult classic. În 2014, existau peste un milion de conturi WoW, potrivit PC Gamer – de atunci, acel număr mai mult ca sigur a crescut. Suprafața lumii WoW este de aproximativ 100.000 de kilometri pătrați, pe care îi poți folosi pentru a te plimba și a îndeplini tot felul de sarcini. Partea cea mai frumoasă e că poți jocul acesta oricât îți poftește inima, pentru că practic nu se termină vreodată.

Flappy Bird

jocuri-care-nu-se-termina-06-800x450.jpg

Poate mai ții minte cât de popular a fost „Flappy Bird” atunci când a apărut în 2013. Desigur, grafica este mult spus mediocră, iar jocul în sine este cu adevărat enervant. Cu toate astea, oamenii l-au jucat cu ardoare de când a apărut. Jocul nu are niciun scop în afară de a nu muri. El continuă la infinit, asta dacă poți și tu să îi reziști. Pe măsură ce joci, devine mai ușor să te menții în viață, așa că depinde doar de tine să știi când să spui „stop”.

 

 

 

 

 

Sursa : Playtech

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

PubZone Romania este o comunitate realizata in anul 2011 din pasiunea gaming-ului si din dorinta de a aduna prietenii intr-un loc linistit si placut unde toata lumea sa se poata juca intr-un mediu sigur fara griji, doar cu calitate maxima.

Social Links

Facebook Group Click Here
Steam Group Click Here
Teamspeak Server Click Here
×
×
  • Create New...