Jump to content

Recommended Posts

Eu ti-am dat ban. Am discutat situatia ta cu toti adminii. Poate sunt eu prost si am zis ca ai cod, dar cand zic 10, atunci nu suntem toti prosti.

 

@.xzr pune te rog demo-ul aici si ne dam cu parere iar, de fata cu el.

  • Like 1
  • What the... 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

La prima faza in care ma omori pe mine sa zicem ca nu e asa suspect pentru ca ma stiai si ai iesit prefire. Poate a fost bulan.

La a doua faza in apps mi se pare ca ii faci prefire avand in vedere faptul ca ala venea pe shift.

La a treia faza, care dupa parerea mea e cea mai dubioasa, este acel one deag intre doua smoke-uri.

Eu spun CONTRA , este strict parerea mea.

Astept si parerea celorlalti admini.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra unban. Ultimele 2 faze vorbesc de la sine. In apartamente n-ai miscat deloc tinta si la ultima faza pe mid intai te-ai uitat in smoke si dupa ai dat full peek si ai tras direct pe capul lui cnt. Asteptam si parerea altor admini.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, hellboy highest in the room said:

inca imi aduc aminte de faza si stiu ca dupa asta i-am zis lui zayon ca iau ban pt asta 

Mhmmm, ai zis-o bine, dar tiind sa informez restul adminilor ca nu este singura faza, printre cele 200 de filmari facute pe server care sunt in pc-ul meu, sunt niste faze si demo-uri de pe tine, faze super dubioase... Am ShadowPlay wich means Auto Replay pe ultimele 5 minute cand apast ALT+F10... am salvat muuulte faze d-ale tale super dubioase si nu, nu o sa stau sa editez sa le uploadez pe youtube doar de dragul adminilor, e ca si cum as cauta un demo pe 200 de harti jucate in ultimele 2 zile :)))))

Infine, boyyyyy oohhh boyyyyy, o sa zic contra unban... joci mereu perfect, bhop perfect cu fata/spatele... am incercat bhop si din script nu am prins mare viteza cum prinzi tu, faceam bhop impreuna cu tine pe harti, tu mergeai ca racheta eu dormeam pe mine, poate ai si ceva script de bhop combinat cu KZ... dar da...

 

:Contra:

 

Spor la joc, ai jucat destul cu scripturi, ai fost si admin, nu de parca ai fi primul cu hack/scripturi care ar lua ban, au fost altii si mai nefericiti.

 

Cu mult respect - Zayon

  • Funny 1
  • What the... 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.