Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Recommended Posts

Battlefield 4 (2013)

Ca o coinciență ciudată, acțiunea jocului are loc în timpul „Războiului din 2020”. Totuși, conflictul se dă între Rusia și Statele Unite. Aici, China se află în mijlocul unei lovituri de stat, dar câștigă suportul Rusiei, iar acest lucru duce la un potențial război cu Statele Unite.

 

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

Acțiunea jocului vine după evenimentele din Modern Warfare 2. Este centrat în jurul Task Force 141, care alături de Forța Delta și Serviciul Aerian Special, îl vânează pe Vladimir Makarov (antagonist din Modern Warfare 2), un terorist rus care conduce partidul ultranaționalist. El conduce mai multe atacuri teroriste în întreaga Europă, declanșând un război pe scară largă între ultranaționaliști și forțele aliate.

 

World in Conflict (2007)

Este un joc RTS (real-time strategy) în care joci rolul locotenentului Parket în timpul unui conflict armat: Uniunea Sovietică invadează Europa de vest în 1989, de unde se naște Al Treilea Război Mondial. Rolul tău e să construiești strategii cu ajutorul soldaților tăi pentru a asigura victoria.

 

ARMA 3 (2013)

Acțiunea jocului se petrece în regiunea mediteraneană. În cadrul acesteia, NATO și Canton-Protocol Strategic Alliance Treaty, o grupare compusă din țări estice, ajung la conflict militar.

 

Wargame: European Escalation (2012)

Acțiunea jocului este setată într-o realitate alternativă. Aici, NATO și alianța rezultată în urma Pactului de la Varșovia au ajuns la un conflict militar în timpul Războiului Rece.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.