Jump to content

Recommended Posts

Prenume: Raluca 

Nick: ElenaR

Varsta ta: 16

Cu ce te ocupi?: eleva

Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: îmi place sa citesc, sa ma joc jocuri video, sa ascult muzica și sa scriu poezii.

De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: de vreo 5 ani, cam asa. Îmi place  faptul ca îmi fac prieteni noi. 

Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: nu ma uit

Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: cs 1.6, smite, league of legends, mortal kombat. (nu pot face un top) 

De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: forumul de la pubzone este primul pe care mi-am făcut cont. Îmi place faptul ca lumea este activa și se ocupa de el. 

Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Unele jocuri sunt bune, altele mai puțin bune. Unele comunități din ziua de azi sunt mai Unite, altele nu. 

Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Îmi place foarte mult comunitatea voastră, de aceea mi-am făcut cont pe ea și sunt activa. Nu cred ca exista ceva ce sa schimb la ea. 

De unde ai aflat de noi?: de pe server

Alte precizari:

 

Sper să-mi fac prieteni noi și sa ma distrez în continuare pe comunitatea voastră. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine ai venit pustoaico! Sa ai o ședere îndelungată și cat mai plăcută. 

 

:Welcome:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.