Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Max4Cocaine

Huawei, Xiaomi, Oppo si Vivo se aliaza impotriva Google Play Store

Recommended Posts

Huawei aduna o echipa a la Suicide Squad pentru a lupta impotriva lui Google.

 

Suna ca un B-movie, dar pare a fi adevarat. Huawei, Xiaomi, Oppo si Vivo – practic cei 4 magnifici producatori de telefoane din China vor forma o alianta care se va numi GDSA (Global Developer Service Alliance) pentru a lupta impotriva maleficului Google si a monopolului pe care il are in materie de servicii pe propriul sistem de operare Android.

 

GDSA-banner.png?resize=700%2C193&quality=100&strip=all&ssl=1

 

Huawei a fost eliminat anul trecut din ecosistemul serviciilor Google cu ajutorul presedintelui SUA Donald Trump. In continuare telefoanele Huawei s-au vandut destul de bine si fara interventia Statelor Unite, probabil in acest moment Huawei ar fi fost numarul 1 la nivel global la numar de telefoane vandute sau macar foarte aproape de numarul 1. Recent, Huawei a declarat ca nici daca ar avea oportunitatea de a folosi serviciile Google, nu ar mai face-o si deja au o alternativa proprie numita App Gallery.

 

Am vorbit numai despre Huawei si mai putin despre restul deoarece banuiesc ca li s-a umplut paharul si in loc sa stea in defensiva, s-au gandit sa treaca la ofensiva. Impreuna cu Xiaomi, Oppo si Vivo au detinut in 2019 40% din toata piata de telefoane mobile, un numar foarte mare care ar putea fi in continua crestere datorita raportului pret/performanta mult mai bun decat al altor dispozitive.

 

Pentru inceput platforma va fi disponibila in tari precum India, Indonezia sau Rusia si ar putea fi lansata pana la finalul acestui an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.