Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Max4Cocaine

World of Warships – un joc bun de tip MMO care creeaza dependenta

Recommended Posts

World of Worships este acel tip de joc pe care l-as ignora in prima faza. Nu multi sunt atrasi de nave marine, de impuscaturi pe mare sau de un shooter in general. Insa am zis sa-l incerc, ca tot am avut reclama cu el. Si va spun sincer ca m-a facut sa stau cu orele in fata monitorului. 

 

WoW o sa-i spun ca sa imi fie mai usor in scris. Este un joc de tip shooter-MMO free to play, deci poti sa-l incerci oricand si sa-l joci fara costuri ascunse. Pare ca jocurile astea au devenit din ce in ce mai rare. Jocul nu te obliga sa cumperi nimic. Deci poti sa-l joci cat vrei tu fara sa platesti pentru misiuni, nave etc.

 

Jocul se descarca de pe site-ul lor si trebuie sa-ti faci un cont, nimic deosebit. Ocupa destul de mult, dar merita.

 

Cerinte de sistem recomandate:

Core i5 sau FX 6350

4GB RAM

GTX 660 sau Radeon R9 270x

Conexiune la internet

Rezolutie Full HD

 

Revenind. Jocul este in esenta destul de simplu. Ai o nava si trebuie sa te bati cu alte nave. Sa le scufunzi. Dar cum faci asta? Jocul iti ofera la inceput tutoriale si iti recomand sa le vezi. Si eu le-am vazut si mi-au fost de ajutor.

 

Atunci cand incepi un meci se formeaza o echipa de 7 jucatori random. Esti pe o apa si incepi sa cauti navele inamice si sa le bombardezi. Esenta jocului este simpla, dar ai nevoie de putina tactica in tot ceea ce faci.

 

Felul in care misti nava, felul in care te expui inamicilor sau viteza cu care mergi, sunt elemente foarte importante. Mecanica jocului este buna, simti greutatea navei, simti tunurile, cumva jocul iti ofera o senzatie placuta.

 

wow2wow3wow6wow5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.