Jump to content

Recommended Posts

PUBG LITE este un joc de luptă Royale care pune până la 100 de jucători pe o insulă îndepărtată pentru un câștigător-ia-all showdown în cazul în care gameplay-ul strategic este la fel de important ca abilitățile de fotografiere. Jucatorii intra ultimul om în picioare de luptă în cazul în care vor încerca să localizeze arme, vehicule, și provizii într-un grafic și tactic bogat câmp de luptă, care în cele din urmă forțele jucători într-o scădere a juca zonă ca aceștia să se angajeze într-o tensionată și spectaculoase lupte până la moarte.

 

Harti:

 

ERANGEL
Erangel este o insulă imaginară situată în Marea Neagră. În jurul anului 1950, insula a fost ocupată de Uniunea Sovietică ca o facilitate experimentală militară, ceea ce explică baza militară și instalațiile de depozitare. Localnicii care au format o rezistență s-au luptat să recâștige Insula ducând la abandonarea insulei. Harta de 8 * 8 km oferă diverse medii, cum ar fi Centrala Nucleară, baza militară, orașul inundat, mlaștinile și Munții.

 

MIRAMAR
Miramar este o hartă tematică a deșertului, exact opusul lui Erangel, care este acoperită de iarbă densă și păduri. Câmpul de deșert devastat este descris cu canioane nisipoase, frunze rare și câmpuri petrolifere. Terenul accidentat unic și zonele urbane dense creează o provocare pentru supraviețuire. Construi o nouă strategie cu Miramar-arme exclusive și vehicule pentru a se bucura de o experiență de luptă dinamică Royale.

 

Training mode
Modul de formare permite 5-20 de jucători să stea la coadă și să se alăture acestei hărți de practică de 2×2. Jucătorii vor fi capabili să practice cu întreaga gamă de arme și vehicule, în scopul de a le manevra în joc.

 

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM

OS: Window 7,8,10, 64bit

CPU: Core i3 2.4GHz

RAM: 4GB

GPU: Intel HD Graphics 4000

HDD: 4GB

RECOMMENDED

OS: Window 7,8,10, 64bit

CPU: Core i5 2.8GHz

RAM: 8GB

GPU: NVIDIA Geforce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870

HDD: 4GB

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.