Jump to content

Question

Buna seara , va cer ajutorul pentru ca eu nu am mai fost in "lumea jocurilor" cativa ani si nu mai stiu cum sta treaba. Am incercat si eu sa imi deschid un server de CS mai pe scurt sa il fac sa ruleze in calculator sa pot intra cu prieteni la o joaca si nu am reusit si nici nu stiu cum sa fac lucru asta , tot ce am gasit pe internet sunt tutoriale care erau facute pe WIN XP/7 si nici nu m-au ajutat , iar acum cu WIN 10 mi se pare cam complicat si nici nu ii dau de cap . Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu asta as fi recunoscator , in caz ca nu am fost destul de explicit si nu intelegeti , mai explic odata . Multumesc. Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie .

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ai gresit sectiunea !, topicul a fost mutat in https://pubzone.ro/forum/7-problemeintrebari/

 

Recomandarea mea este sa-ti cumperi un host ieftin de 18 sloturi, costa maxim 3 euro lunar (ai serverul gata instalat, addons-uri gata facute). https://csforce.ro/clienti/cart.php?a=confproduct&i=0

 

Nu mai tine nimeni servere de jocuri in pc, mai ales daca ai internet RDS, cu siguranta prietenii tai nu se vor putea conecta pe server, iti trebuie ip fix (routabil).

Nu cred ca te va ajuta nimeni cu aceasta problema, dar incearca ce sa zic, eu doar ti-am dat un sfat.

 

 

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.