Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
JusT*ME

Când se va lansa următoarea versiune Chrome, potrivit noului calendar stabilit de Google

Recommended Posts

Când se va lansa următoarea versiune Chrome, potrivit noului calendar stabilit de Google

După ce a anunţat că suspendă lansările de noi versiuni Chrome şi Chrome OS, concentrând eforturile pe bug fix-uri şi actualizări de securitate, Google a revenit cu precizări, confirmând că versiunea Chrome 82 va fi sărită cu totul, browserul web trecând direct la versiunea 83.

Stabilit cu multe luni în urmă, calendarul de actualizări pentru browserul Chrome şi platforma Chrome OS a fost revizuit, măsurile reflectând ajustările programului de lucru pe durata epidemiei COVID-19, Totuşi, deşi va concentra mai mult resursele disponibile pe remedierea problemelor de securitate şi obţinerea unei funcţionări cât mai stabile, Google nu abandonează îmbunătăţirile pregătite pentru browserul Chrome, versiunile noi urmând doar să fie lansate la intervale de timp ceva mai mari.

Încă aflat la versiunea 80, browserul Chrome a primit deja mai multe patch-uri de securitate, livrate folosind sistemul automat de actualizare. Următorul pas, trecerea la versiunea Chrome 81 este amânat cu până la trei săptămâni, până la jumătatea lunii aprilie. În schimb, versiunea Chrome 82 va fi sărită cu totul, resursele rămase urmând să fie concentrate pe finalizarea reviziei cu numărul 83, undeva la jumătatea lunii mai.

Deocamdată, Google pare să gestioneze destul de bine situaţia de criză, puţinele probleme de securitate raportate la actuala versiune Chrome 80 fiind remediate cu promptitudine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.