Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Recommended Posts

Synology a lansat DiskStation DS420j, un dispozitiv de stocare în rețea ideal pentru utilizatorii casnici. Soluția se adresează celor care au nevoie de un server de date, o soluție de Cloud personal, backup sau sincronizare.

Tehnica de calcul a evoluat enorm de la pătrunderea în secolul al XXI-lea și până acum. Volumul de date generate de utilizatori a crescut exponențial în toată această perioadă. Tipologia utilizatorului de tehnologie a suferit modificări consistente și, drept rezultat, acesta nu se mai rezumă la utilizarea unui PC. De cele mai multe ori dispune de un smartphone, un laptop și chiar o tabletă, eventual de o cameră foto.

Toate acestea sunt folosite constant pentru a genera conținut, indiferent că vorbim despre fotografii, clipuri video sau documente digitalizate. Acestea sunt numai scenariile uzuale, pe care le întâlnim la fiecare pas. Lor li se adaugă un număr tot mai mare de creatori de conținut. Indiferent că vorbim despre materiale video, prelucrări grafice, editări foto sau creații audio. Toate acestea au o valoare personală sau financiară pentru cei care le-au creat. De aceea sunt necesare soluții de stocare de calitate, cu fiabilitate sporită și flexibile. Toate acestea să garanteze posibilitatea de a accesa datele, oricând și de oriunde. Din acest motiv, Synology a lansat DiskStation DS420j. Este un nou NAS prevăzut cu 4 bay-uri de 3.5”. Funcționalitățile oferă utilizatorilor atât performanțe de top, cât și siguranță sporită pentru datele stocate.

Synology DiskStation DS420j

„Pe măsură ce cantitatea datelor generate de dispozitive mobile, laptopuri și camere a crescut, sincronizarea și partajarea acestora s-au transformat în adevărate provocări pentru utilizatori. De aceea, ei au nevoie de o soluție fiabilă, care să le garanteze protejarea datelor digitale”, a spus Kevin Meng, Product Manager la Synology Inc. „DS420j reprezintă o soluție personală ușor de folosit pentru utilizatorii casnici și familiile care doresc să sincronizeze și să partajeze momentele prețioase”.

Echipat cu un procesor quad-core 64bit tactat la 1.4GHz, 1GB memorie RAM DDR4 și 2 porturi USB 3.0, noul Synology DS420j reprezintă rețeta perfectă pentru echilibrul optim dintre performanță și flexibilitate, putând deservi în acest fel un număr ridicat de utilizatori cu cerințe și nevoi variate. Totodată, consumul de energie este unul scăzut ce variază între 7.88W în modul hibernare și 21.71W atunci când este folosit activ. Platforma hardware performantă este completată de o soluție software pe măsură. Sistemul de operare DiskStation Manager dezvoltat de Synology este deja recunoscut pentru complexitate, flexibilitate și ușurința în utilizare.

Preț și disponibilitate

Printre altele, acesta permite administrarea eficientă a colecției de fotografii, cu posibilitate de recunoaștere facială și recunoașterea subiectului, sau streaming-ul de conținut direct pe televizor, cu suport pentru Apple TV, Android TV și Samsung TV. De asemenea, este asigurată integrare deplină cu dispozitivele mobile, care pot fi folosite în acest fel pentru a obține acces la tot conținutul personal. Nu lipsesc nici soluțiile de backup și sincronizare, modulul pentru sisteme de supraveghere video sau suportul pentru server VPN.

Utilizatorii au posibilitatea de a instala peste 150 module opționale, sortate pe categorii, în funcție de aplicabilitate.

Synology DS420j este disponibil în România la un preț estimativ de 1650 RON

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.