Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Recommended Posts

PC Garage a lansat astăzi PC-ul pentru jocuri „Balaur by HyperX”. Sistemul este conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri rezultate optime în cele mai în vogă titluri ale momentului.

PC Garage continuă seria lansărilor prin introducerea lui „Balaur by HyperX”. Este un PC de gaming construit cu aceeași atenție la detalii bine cunoscută printre utilizatori. Este construit pe o platformă AMD. Procesorul este Ryzen 5 2600, prevăzut cu 6 nuclee tactate la o frecvență de până la 3.9GHz. Pe partea de procesare grafică vine echipat cu o placă video Radeon RX 5500 XT dotată cu 8GB memorie video. Are 16GB memorie RAM HyperX Fury cu frecvența de 3000MHz, cu iluminare RGB. Iluminarea poate fi personalizată prin utilizarea aplicației HyperX NGENUITY.

PC Garage: Balaur by HyperX

PC Garage: „Balaur by HyperX” oferă performanțe optime

Unitatea de stocare este un SSD Kingston A2000 în format M.2 pe interfață PCI Express 3.0 x4. Are o capacitatea de stocare de 500GB și viteze de până la 2200MB/s la citire, respectiv 2000MB/s la scriere. Întregul ansamblu este montat într-o carcasă Genesis Irid 503 ARGB Micro. Este prevăzută cu panou lateral din sticlă securizată și 4 ventilatoare cu iluminare RGB. Pentru alimentarea cu energie, a fost aleasă o sursă de alimentare Super Flower de 450W, certificată 80+ Bronze.

Denumirea „Balaur” nu a fost aleasă nici ea la întâmplare, ea indicând superioritatea PC-ului în jocuri, unde acesta permite utilizatorului să elimine eficient toți „zmeii” de pe câmpul de luptă, oferindu-i FPS de poveste. Astfel, specialiştii noştrii au verificat nivelul de stres al balaurului în jocuri precum Tomb Rider(80 FPS), Counter Strike(293 FPS), The Witcher(78 FPS), The Division(75 FPS), GTA(96 FPS) şi Fortnite(157 FPS).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.