Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
JusT*ME

Un nou tip de test Covid-19, care scurteaza drastic perioada de diagnosticare

Recommended Posts

In toata nebunia cauzata de Covid-19, tot mai multe corporatii cauta solutii pentru diagnosticare rapida, vaccin sau pur si simplu doneaza bani pentru echipament medical dedicat luptei impotriva virsului.
Robert Bosch Gmbh s-a alaturat acestei lupte si a dezvoltat teste de diagnosticare care iti vor da verdictul sub 2 ore si jumatate, comparativ cu majoritatea testelor care au nevoie de 2 zile la ora actuala. Potrivit Bosch, testul a fost conceput in 6 saptamani si e capabil sa identifice 10 patogeni respiratorii simultan, cu o acuratete de peste 95%.

Testul foloseste diagnoza moleculara Vivalytic si conform Bosch va fi disponibil in Germania din luna aprilie si vandut pe pietele internationale.

Desi momentan nu am cazut toti de acord (si probabil nu o vom face vreodata cu nici un subiect) cu referire la acest virus si gradul lui de pericol, existand tot felul de pareri pe internet, putem fi cu totii de acord ca izolarea este cheia. Cu cat persoanele infectate vor fi mai repede identificate, izolate si tratate, cu atat ne vom intoarce cu totii la vietile noastre normale mai rapid.

Un nou tip de test Covid-19, care scurteaza drastic perioada de diagnosticare

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.