Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Recommended Posts

BenQ a lansat un nou proiector, TK810, primul videoproiector wireless 4K UHD. Acesta este conceput sa ofere performante foarte bune chiar si in incaperi iluminate puternic.

BenQ TK810 - proiector 4K UHD wirelss cu 3200 ANSI lumeni

Acest nou model vine cu rezolutie 4K UHD, 3200 ANSI lumeni, acoperire 92% a spatiului de culoare Rec.709 si HDR.

„Videoproiectorul inteligent TK810 îndeplinește promisiunea unei experiențe cinematografice grandioasă, din confortul și comoditatea casei”, a declarat Steve Chu, președintele BenQ Europe. „Alături de luminozitatea și precizia ridicată a culorilor, conectivitatea versatilă și capacitățile wireless transformă TK810 într-un televizor inteligent de dimensiuni uriașe, perfect pentru orice sufragerie.”

BenQ TK810 - proiector 4K UHD wirelss cu 3200 ANSI lumeni

Pentru acces usor si rapid la continut 4K HDR, TK810 vine dotat cu Aptoid TV, o platforma folosita in intreaga lume prin care se pot aplicatii precum Netflix, Amazon Prime, Youtube sau Twitch. Dispune de un media player integrat si poate reda continut de pe stick USB, dar stie si streaming WI-Fi din browser iOS, Android, Mac si Chrome.

Pentru iubitorii de filme care isi doresc o experienta cinematografica personalizata, tehnologiile unice CinemaMaster Video+ si CinemaMaster Audio+ 2 ale lui TK810 aduc experienta din cinematografele digitale în confortul canapelei din sufragerie, prin imbunatatiri majore aduse rezolutiei, culorilor si a sunetului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.