Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
JusT*ME

Cum a afectat #staiacasa viteza si traficul pe internet in diverse tari?

Recommended Posts

Covid-19 a afectat stilul de viata al tuturor si ne-a obligat sa ne schimbam in mod involuntar  o buna parte din felul in care ne desfasuram activitatea zilnic.


Desi suntem mari consumatori de internet si in timpul vietii normale, folosind-ul pe telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare si alte dispozitive, faptul ca o buna parte dintre noi am avut norocul de a putea lucra de acasa, iar altii au fost obligati sa stea acasa a dus la o crestere a traficului. Cei de la fastly, un furnizor american de servicii cloud computing au studiat ce s-a intamplat cu traficul de internet in lunile februarie si martie in diverse state lovite de nenorocitul asta de Covid-19.

Acestia au analizat daca traficul a crescut sau a scazut si ce impact a avut asupra vitezei pe internet comparativ cu perioada pre-pandemie. Graficul de mai jos, arata foarte clar ca Italia, cea mai incercata tara in luna martie a avut o crestere a traficului de 109% (Pornhub 4K Premium gratis isi spune cuvantul probabil), iar viteza de download a scazut cu putin peste 35% comparativ cu vremurile normale. Ciudat este ca in Japonia, desi traficul a crescut, viteza a crescut si ea.

Cum a afectat #staiacasa viteza si traficul pe internet in diverse tari?

Site-ul acestora duce lucrurile si mai departe, iar daca doriti sa studiati in detaliu, pe tari, zile si alti factori, gasiti toate informatiile la ei pe site, accesand link-ul acesta.

In toate tarile se poate vedea o crestere a traficului pe internet la scurt timp dupa ce scolile au fost inchise. Va las cel mai concret exemplu aici, anume Italia:

Cum a afectat #staiacasa viteza si traficul pe internet in diverse tari?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.