Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Recommended Posts

Samsung Galaxy S20 Ultra (review AICI) nu este un telefon tocmai iubit. Desi este foarte bine dotat, pretul foarte mare nu il face foarte atragator. Mai nou aflam ca are si probleme grave semnalate de catre utilizatori.

Discutam doar despre varianta cu chipset Exynos, cea mai controversata platforma. Fanii Samsung sunt nemultumiti de performanta acestei platforme in comparatie cu Snapdragon, iar unii chiar au facut o petitie pentru renuntarea la Exynos.

Dupa probleme cu supraincalzirea care au ramas neremediate, S20 Ultra are probleme si cu ecranul. Aparent problema apare doar pe variantele cu platforma Exynos. Asa cum vedeti si in imagine ecranul OLED devine verde atunci cand fundalul este negru.

Samsung Galaxy S20 Ultra - probleme cu ecranul si cu racirea

Conform utilizatorilor problema a aparut imediat dupa ultimul update de securitate, deci este posibil sa fie doar o problema software. Samsung recomanda resetarea telefonului la setarile din fabrica, actiune nu tocmai placuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.