Jump to content

Recommended Posts

Noua gamă Lenovo Legion este disponibilă. Noile dispozitive vor fi puse în valoare de procesoarele Intel® Core™ seria H de generația a 10-a și procesoarele AMD Ryzen™ seria 4000, precum și de plăcile grafice NVIDIA GeForce® GTX 1650 Ti și RTX 2080 SUPER™ cu Max-Q Design.

Portofoliul din 2020 include:

– Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i,
– Lenovo Legion 5,
– Lenovo Legion 5Pi
– Lenovo IdeaPad™ Gaming 3i

Noua gamă Lenovo Legion cuprinde și două sisteme tower:
Lenovo Legion Tower 5i
IdeaCentre™ Gaming 5i

Aceste noi PC-uri de gaming au un design elegant și oferă toate funcțiile necesare din punct de vedere hardware, software și servicii pentru o experiență de utilizare captivantă.

Funcții și specificații importante
– Tastatura Lenovo Legion TrueStrike oferă mai multă performanță nu doar în timpul jocului, ci și în timpul altor activități. De asemenea, este actualizată cu funcții anti-ghosting și timp de răspundere de milisecunde.
– Sistemul de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0 permite o mai bună circulație a aerului, o temperatură mai redusă și păstrează PC-ul silențios și la dimensiuni reduse.
– Tehnologia Dual Burn permite procesorului și plăcii grafice să funcționeze simultan la capacitate maximă.
– Laptopurile Lenovo Legion 7i și Legion Y740Si dispun de sistemul de răcire Vapor Chamber.
– Software-ul Lenovo Vantage cu modul Hybrid integrat extinde durata de viață a bateriei. De asemenea, funcția Advanced Optimus, dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, îmbunătățește durata de viață a bateriei. Acestea folosesc pe rând placa grafică integrate a laptopului sau placa grafică NVIDIA pentru mai multe frame-uri pe secundă.

Noua gamă Lenovo Legion

Din noul portofoliu Lenovo Legion fac parte următoarele dispozitive:
– Lenovo Legion 7i – cu display full HD de 15 inci, greutate de 2,1 kg, procesor Intel Core i9 seria H de până la generație a 10-a, spațiu de stocare de până la 1TB pe SSD PCIe, memorie DDR4 de până la 32 GB, placă grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2080 SUPER, durată de viață a bateriei de până la 8 ore și funcția Rapid Charge Pro, ce permite o încărcare de până la 50% în doar 30 de minute.
– Lenovo Legion Y740Si – cel mai subțire și ușor laptop de gaming Lenovo Legion, cu o greutate de 1,7kg, procesor Intel Core i9 seria H până la generația a 10-a
– Lenovo Legion BoostStation – stația de procesare externă oferă mai multă performanță datorită funcției Lenovo Q-Control 2.0
– Lenovo Legion 5Pi – un laptop de gaming mainstream, ce oferă luminozitate de până la 500 de niți. Cu un ecran Full HD de 15 inci și rată de refresh de 240Hz, procesor Intel Core i7 seria H de până la generația a 10-a. Dar și cu placă grafică opțională NVIDIA GeForce RTX 2060, și greutate de 2,5kg. Să nu uităm de până la 1TB spațiu de stocare, durată de viață a bateriei până la 8 ore și funcție Rapid Charge Pro.

Lenovo IdeaCentre Gaming_5i

Alte dispozitive Lenovo de care trebuie să mai știi
– Lenovo Legion 5i – cu display Full HD de 15 inci, procesor Intel Core seria H până la generația a 10-a, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB și spațiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,5kg,
– Lenovo Legion 5 – vine cu display Full HD de 17 inci, procesor AMD Ryzen până la 4800 seria H. Dar și cu placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB și spațiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,98kg
– Lenovo Legion Tower 5i – ideal pentru gamerii avizi, extrem de performant, cu placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080SUPER, display 4K, procesor Intel Core, sistem de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.
– Laptopul IdeaPad Gaming 3i – display de 15 inci până la Full HD, rată de refresh a imaginii de 120Hz, procesor Intel Core i7 H de până la generația a 10-a, placă grafică NVIDIA Geforce până la GTX 1650 Ti, funcție Lenovo Q0Control 3.0, durată de viață a bateriei până la 8 ore și funcție Rapid Charge, greutate de 2,2 kg.
– Sistemul IdeaCentre Gaming 5i – echipat cu procesor Intel Core, placă NVIDIA GeForce până la RTX 2060, sistem audio Dolby, perfect alături de monitorul de gaming Lenovo Legion Y25-25

Noua gamă Lenovo Legion

Noua gamă Lenovo Legion este disponibilă – Accesorii:
– Monitorul Lenovo Legion Y25-25
– Mouse Lenovo Legion M600 Wireless 
– Mouse-ul Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse 
– Tastatura Lenovo Legion K300 RGB Gaming Keyboard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.