Jump to content
Sign in to follow this  
Mihai M.

Prezentare Mihai M.

Recommended Posts

 • Prenume: Matei

   

  Nick: Lemonadeee ( joc doar GO momentan )

   

  Varsta ta: 23

   

  Cu ce te ocupi?: Lucrator comercial intr-un depozit.

   

  Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Fotbal, plimbatul, si nu in ultimul rand sa fac ture la ISU ca si voluntar. Fiind voluntar la ISU, si mergand cot la cot cu pomperii la orice interventie, m-a ajutat enorm sa ma calmez in situatii critice si sa-mi fac un plan bine stabilit de la bun inceput.

   

  De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: De mult... Mai nimic sincer sa fiu. Adesea toti sunt toxici. D-aia prefer sa joc doar cu prietenii

   

  Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Da. Cele care ma ajuta sa ma dezvot la CSGO, cu tips and tricks si altele.

   

  Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Mario ( n-as avea cum sa-l uit ), Jazz ( ala cu iepurele verde ), Hitman ( toata seria ), CS 1.6, CS:GO, Left4Dead 2, Mad Max, Max Payne ( toate seriile ) si Euro Truck Simulator. Toate le-am jucat si terminat ( acolo unde se aplica terminarea lui )

   

  De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: De mult. Cam de cand am inceput sa ma joc. De exemplu mie nu-mi plac forumurile care au multe chestii instalate si degeaba. Simplu si e cat mai perfect.

   

  Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Despre gaming, am o parere buna. Atata timp cat ai o echipa cu care sa joci si cu care sa te intelegi, joci de placere. Personal vorbind, am gasit niste baieti cu care m-am apucat sa joc CSGO. Am pornit din silver 3 ( 4 din 5 ), iar acum suntem toti Master guardian, master guardian 2, master guardian elite, dmg. Daca ar fi sa joc singur, nu cred ca as putea. Sunt toti copii toxici care au descoperit internetul.

   

  Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Superba! Nimic! Keep it up guys! Imi pare bine ca v-am gasit.

   

  De unde ai aflat de noi?: Glitch

   

  Alte precizari: Mai jos o poza cu mine. Ignorati ceasul de pe poza. E descarcata de pe facebook.

   

   

  55719372-2410965702329705-91438505326857

   

   

  " Singurul mod de a realiza lucruri minunate, este să iubești ceea ce faci" - Steve Jobs "

   

   

   

   

   

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
 • Sincer, realmente vorbind, e o onoare sa te avem printre noi, stiind ca de foarte mult timp ai initiativa de a ni te alatura. Iti uram un calduros bun venit si multumim frumos ca ne-ai ales. Speram sa ai o sedere placuta si distractie si mai placuta 🙂

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  Sign in to follow this  

  ×