PauzaLiaf 0 Posted June 5, 2020 DNS Dorit: Ro-Mixers1 / Ro-Mixers2 / Ro-Mixers3 (toate 3)IP Server: 5.83.43.171:27015 / 5.83.43.175:27015 / 5.83.43.176:27015Plaforuma Joc: CS 1.6Mod: Clasic - mix-uriSloturi: 14Firma hosting: HostGame[.]RoLink/Banner GameTraker ex: You don't have permission to view this hidden content Mentiuni: cau fost deschise acum mai bine de o luna in proiectul personal - comunitatea ro-mixers - insa neavand playeri care joaca mix am constatat rapid ca le tin degeaba. De unde ati aflat de noi ?: Google De ce ati ales comunitatea pubzone ?: Ma gandesc ca aici fiind o comunitate deja cat de cat populata, reusim sa atragem lumea si spre astfel de joc tinand cont ca totusi pentru nivelul unora fastcup inca se dovedeste a fi ceva mult prea mult :)) Varsta Detinatorului Principal: 28Moderatori doriti pe sectiune: Me, autorul topicului in cauzaCategoriile dorite pentru server: Ori se face o sectiune separat ori pentru fiecare server in parte asa cum decideti voi. Daca e pentru fiecare server separat cred ca ar trebuie sa arate ceva in genul/server: Cerere admin Prezentare demo / wg Cerere ban Absente/Retrageri Reclamatii Cerere unban Informatii generale cu privire la comenzi Daca se va face o categorie atunci ar trebui sa arate cam asa: Cerere admin Cerere ban Cerere unban Absente/Retrageri Reclamatii Overwatch (echivalentul prezentare demo / wg) Rezervari server Informatii generale cu privire la serverele de war Putem discuta mai multe detalii pe steam: https://steamcommunity.com/id/Love_is_a_feeling Mentionez ca am si un VPS de 2 GB pe care sunt dispus sa il aduc in comunitate daca ajuta la ceva (ma gandeam la un radio - dar pt asta va trb sa marim spatiul de stocare), sau un fel de redirecte pentru unul dintre sv publice ... Idei sunt. Mentionez ca addon-urile pentru servere sunt facute de mine cap-coada. Le putem schimba sau le putem modifica dupa bunul plac. Addon-urile din prezent nu sunt schimbate astfel incat sa afiseze tag-urile [PUBZONE], dar dupa afiliere este o treaba ce dureaza maxim 5 minute si pot modifica cu usurinta. Am luat decizia de a nu le schimba inca avand in vedere ca nu stiu daca voi fi acceptat aici, cert este ca mi-am scos accesele din partea cealalta Share this post Link to post Share on other sites
GanGster 426 Posted June 5, 2020 Eu te accept, pentru mai multe detalii, te rog sa intri pe TS.PUBZONE.RO sa discutam, sunt servere de MIX si necesita sa redeschid categoria de mix-uri. (imi dai un poke cand intri) 1 Share this post Link to post Share on other sites