Jump to content

Recommended Posts

Numele dumneavoastra : dragoninfinit
Numele adminului : David
Data şi ora la care s-a produs incidentul : 16:00 - 16:40 21.06.2020
Motivul plângerii : Omul ma sanctioneaza fara sa spun ceva foarte obscen. Pis- poate zici ca te duci la baie sau ceva si prima data, iar a doua data se vede ca nu e obscen aproape deloc. si ca unii m-au facut gay dar pe acei oameni el nu i-a sanctionat. (am inteles ca e nou si prima data l-am iertat si i-am zis Sabrinei si i-a explicat, dar a doua oara aproape acelasi lucru sa intamplat. o puteti intreba)
Dovezi
 (poze/demo) :https://imgur.com/a/9VFnvbP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

N-am fost pe server, deci nu pot sa zic ca sunt martor, dar am fost pe ts și David mi-a spus ce ai zis și i-am zis să-ți dea ban 120 de minute dacă continui sa jignești, în dovada pusa de tine, se vede clar cum ai jignit un fondator, puteai primi ban permanent pentru asta.  Editez postarea pentru a adauga faptul ca ai înjurat foarte urat adminul, presupun, după ce a zis ca vin eu și îți dau ban cu un motiv bun. 

 

Reclamația e inutilă și roagă-te sa nu primești ban permanent pentru jignire adresata unui fondator. 

Edited by ElenaR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe poze se vede clar că înjuri Intr un mod nu foarte obscen,dar totuși obscen . Chiar daca nu ai înjurat de "fondatorul de aici",tot ai adus injurii,și nici măcar nu au fost clare sa zic așa. Părerea mea este că reclamația nu își are rostul. Daca eram eu, și înjurai de fondator , aveai ban permanent. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se vede destul de bine "sa ma pis pe gura la fondatoru ala" , reclamatie inutila !

CONTRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu te concentra pe injuraturi.... concentreaza-te pe sanctiuni. Aia e doar o jignire. nu e nimic obscen sau altceva. nici in gura in p si in familie nu e obscen ...

nu am scris nimic drept injuratura. sper ca tu asdf sa iei decizia corecta ca nu e singura reclamatie a lui David... si o sa ai mult mai multe daca continua David asa.

spune-mi in pv orice nu ai inteles sau ti se pare ne-ok si iti explic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.