cLax 0 Posted June 28, 2020 Numele dumneavoastra :cLax Numele adminului :Fane brutaru Data şi ora la care s-a produs incidentul :22:46 Motivul plângerii :am intrat pe sv și mi-a dat ban fără motiv sau fără să-mi zică ceva Dovezi (poze/demo) :Va rog să rezolvați,doar ce am primit unban Share this post Link to post Share on other sites
m0x 12 Posted June 28, 2020 Nu vad o dovada cum ca ti ar fii dat ban ... (nu stiu ce sa zic ) Share this post Link to post Share on other sites
cLax 0 Posted June 28, 2020 Acum...mna.Am închis și eu PC ul nu mai pot sa fac și poza.Dar tu crezi că de nebun am mai făcut o cerere unban? Share this post Link to post Share on other sites
Anaconda123 0 Posted June 29, 2020 (edited) Poftim dovada ca nu ai dat wg si ai iesit imediat fara sa spui un cuvant ! Si nu cred ca nu te-am strigat aseara pe sv,minciunile lasale deoparte ! https://imgur.com/a/yoPeXHR Edited June 29, 2020 by Anaconda123 Share this post Link to post Share on other sites
cLax 0 Posted June 29, 2020 Mi-ai dat ban ,nu am ieșit eu de pe sv.și să mă știi o chestie că eu nu stau sa citesc chat ul in timpul meciului . Share this post Link to post Share on other sites
Anaconda123 0 Posted June 29, 2020 Frate ai iesit nu e vorba de aseara eu vb de prima data cand ai laut ban,si daca nu citesti chatu aia e ramai cu banu ! Share this post Link to post Share on other sites
cLax 0 Posted June 29, 2020 "Si nu cred ca nu te-am strigat aseara" te contrazici singur Share this post Link to post Share on other sites
Anaconda123 0 Posted June 29, 2020 Probabil ma contrazic singur ! Asta e o reclamatie inutila din moment ce ai o dovada la fel ! Eu am procedat corect din punctul meu de vedere,nu vad vreo greseala ! Share this post Link to post Share on other sites
m0x 12 Posted June 29, 2020 (edited) In chat nu scrie ca a dat drop cLax Plus ca tu iei orice player care are mai mult de 5 10 fraguri la wg Ai facut o gramadda de greseli - Hai sa nu uitam faza cu Diana :)) pe care inca nu am puso (din cauza lipsei de staff) *Acel vocabular pe care l ai avut nu e vocabular de admin Baiatu te a intrebat dc i ai dat gag si tu i ai raspus "de placere" Cand intrii pe sv mai mult stai la spec,nu prea bagi playerii in seama Si vb si aiurea ,in necunostinta de cauza ! Dupa ce ca nu prea mai sunt playeri Dai si banuri aiurea .. Edited June 29, 2020 by m0x Share this post Link to post Share on other sites
Anaconda123 0 Posted June 29, 2020 m0x in primul rand daca ai ciuda pe mine poti spune,stai linistit ca situ ca tu joci pe 2 nume diferite si altele si nu cred ca nu bag playeri in seama sau stau doar spec ! sa nu ne aducem aminte cand nu aveai grad si stateai spec frustrat si te certai cu toata lumea ! Share this post Link to post Share on other sites
m0x 12 Posted June 29, 2020 (edited) Bai asta hai sa iti spun eu cum sta treaba -in primul rand eu nu joc pe 2 nume ca nu as avea cum ca ar aparea in top Si nu stiu ce te intereseaza pe tine atat :)) Ca joc pe 2 nume Ca joc in locu Dianei ca nu stiu ce -in al doilea rand nu am ciuda pe tine doar ca nu iti faci treaba Esti foarte slab din toate punctele de vedre ! -in al 3-lea rand ma certam pt ca ma acuzau toti de cod (si acum ma acuza lumea de cod ) Asta e Anaconda daca nu poti sa imi faci fata nu mai da cu ciocu aiurea V-am acceptat orice fel de verificare ,ce nu ti convine ? Vrei sa facem o cearta aici pe forum care nu are rost ? Termina cu prostiile si fii baiat mare ! Edited June 29, 2020 by m0x Share this post Link to post Share on other sites