Mr.Ficus 0 Posted October 5, 2020 DNS Dorit COMPE.PUBZONE.RO IP:PORT 188.212.101.95:27015 Platforma Joc CS:GO Mod Competitive Sloturi 14 Firma Host GazduireJocuri.ro Link GameTracker You don't have permission to view this hidden content De unde ati aflat de noi ? Eu va stiu de mult timp , am mai avut un server si am renuntat la el! Si acum imi ajut prietenul cu acest server Categorii Forum Regulament , Anunturi , Cerere Admin , Reclamatii Admin , Shop Varsta Detinatorului Principal: 15 Alte Precizari Eu nu sunt Fondatotrul acestui server , Fondatorul acestui server este Barbucel! Eu doar il ajut cu tot ce trebuie pentru server ( Adica sunt Co-Owner) Gradul de Administrator pentru acest server sa il primim amandoi daca se poate! (Acesta este profilul lui You don't have permission to view this hidden content ) Share this post Link to post Share on other sites
GanGster 426 Posted October 6, 2020 Vei primi mai multe detalii in Privat. Bine ai venit ca Project Manager Bafta Cu serverul ! Share this post Link to post Share on other sites