Joszefv4 0 Posted August 24, 2021 Prenume: (ex: Mihai) NU este obigatoriu sa faceti public numele complet.: Joszef Nick: ♛ᴊᴏꜱᴢᴇꜰ♛ Varsta ta: 17 Cu ce te ocupi?: Încă sunt elev,dar imi place si practic Kickbox ul Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Îmi place să mă joc pe calculator, si sa boxez in competitii :)) De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: De la vârsta de aproximativ 9 ani. imi gasesc linistea si calmul jucandu-ma un joc Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: da,ma uit, sii cele mai interesante mii se par cele ale lui Imogen Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: CS:GO , GTA V De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: de cand jucam 1.6, dar nici o data nu m am descurcat cu el :)) (nici o data nu e prea tarziuu) Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: despre gaming o parere foarte buna..dupa cum am zis..pe mine ma linisteste si ma calmeaza in mare parte jocuriile, iar despre comunitati..nu prea stiu deocarece e prima data cand ma joc pe un server comunitar :)) Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: fiind primul server pe care ma joc,ma asteptam sa am o parere mai naspa..dar de cand am intrat am dat de foarte multa lume prietenoasa si asa mi am facut o parere foarte buna..big like..si despre schimbat..sincer,nimic,eu ma simt foarte bine in formula asta si de cum suntem in momentul acesta. De unde ai aflat de noi?: de la OneFlash :)) Alte precizari: nothing :)) Poza: Optional : am dar nu dau că-s urât :)) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ella 174 Posted August 24, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HOLLOW 13 Posted August 25, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Trapi 45 Posted August 25, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaneki 2 Posted August 25, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
GanGster 431 Posted August 26, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Xerro 5 Posted August 28, 2021 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...