Diicot 69 Posted January 16 Nick:Costy Varsta ta:19 Cu ce te ocupi?:Mecanic auto Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?:pasiunea mea sunt motoarele .In timpul liber merg la garaj sa mai lucrez la mașină. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?:activez din data 12.09.2017 îmi place că e multa adrenalina suspans in fiecare meci de counter Strike global ofensive Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?:S1mple Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta:cago CoD,Ets2,FIFA De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?:activezi din 2019 îmi place mult comunicare Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?:nu mai sunt comunitățile cum au fost acum câți-va ani Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?:nu as schimba nmk De unde ai aflat de noi?:de la un prieten Alte precizari:nici una Poza: Optional:https://imgur.com/a/2spRlp3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ella 174 Posted January 16 Diicot, mai traiesti :))) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Diicot 69 Posted January 16 54 minutes ago, Ella said: Diicot, mai traiesti :))) Bina te-am găsit Mai trăiesc :))) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
GanGster 431 Posted January 16 Bine ai revenit. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...